Šta je novo?

nova baterija na c35i

djordje

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.10.2002
Poena
309
kupio sam novu bateriju, Li-ion i posle 3-4 sata punjenja telefon se ugasio. Kada iskljucim punjac iz telefona sve je normalno. Vratim onda staru bateriju i sve u redu. ako punim bateriju sa iskljucenim telefonom, posle nekog vremena nestane indikator sa displeja. zna li ko o cemu je rec?

Na zalost ne mogu da ti pomognem, ali sam citao na nekom forumu nekad, da se to jos nekome desilo....Probaj Google

Mislim da je to kod Siemensa normalno jer se i meni isto desava s tom razlikom sto punjenje traje jedva 2 sata.

djordje je napisao(la):
kupio sam novu bateriju, Li-ion i posle 3-4 sata punjenja telefon se ugasio. Kada iskljucim punjac iz telefona sve je normalno. Vratim onda staru bateriju i sve u redu. ako punim bateriju sa iskljucenim telefonom, posle nekog vremena nestane indikator sa displeja. zna li ko o cemu je rec?

Mene inetersuje gde si je kupio i koliko si je platio. Izgleda da će i meni uskoro biti potrebna nova baterija :(

Placena je 1050din u Sapcu.
To je baterija od 600mAh
cheers

Mozda je neispravna baterija (nadam se da nije).
Postaraj se da C35i ima najnoviji software. Ne znam tacno, ali tek od neke verzije software -a c35 podrzava Li-Ion bateriju.
Inace koju verziju imas, poslednja je v25. Proverava se tako sto ukucas *#06# pa leva "klackalica" dugme.

verzija je 16, koliko otprilike kosta update softwera?

djordje je napisao(la):
verzija je 16, koliko otprilike kosta update softwera?
U Genelu su jednom mom drugu trazili 900 dinara. A kod ostalih servisera bi trebalo da je jeftinije. A ako znas nekog ko ima kabl, to bi ti bilo najjeftinije :p

Vrh Dno