Šta je novo?

nova 4200?

Teško da je iko čuvao Ti4200 novu da bi je sada prodao. Čak iako nađeš negde 99% da je karta polovna, a i cena polovne je otprilike koliko ti nudiš za novu, tako da mrka kapa...

svojevremeno, dok sam se raspitivao za BlueStar TFTjce, poslali su mi neki cenovnik iz firme, i u njemu je bilo XELO Ti4200 za ~60€. To je bilo pre par nedelja... tako da je moguce da ima josh toga. znachi pravac www.bluestar.co.yu pa im shibni neki mail...

Na sajtu firme iz Arilja nema nista o tome, a moje pitanje je iz razloga sto znam da je bovih kartica bilo... elem kada sam vec kod "Blue Star-a" vidio sam kod njih r9600 pro pa ako neko ima informaciju gdje moze da se nabavi (BG) i koliko para.... pozdrav.

pa nemaju okacen cenovnik na sajtu, ali dobicesh ga ako im zatrazis preko mail-a...

Boris_XY je napisao(la):
Jel' zna neko da li ovo iz naslova uopste moze da se nabavi u BG-u za neke
normalne pare (80e)?

p. 🙂
Mislim da je najnovije shto cesh naci Ti4800 iliti Ti4200 (mozda se varam) sa 8X, poshto su to najnovije serije GF4Ti koje su matore vishe od pola godine 🙂

Odem ja do Arilja i posaljem vam to u Bg 😉 sta je to meni 20ak minuta voznje 🙂

U svezem cenovniku pishe:
Xelo Ti4200 8x 128MB za 1-10pcs(60€) za 10-50pcs(55€)
A pishe i da imaju josh oko 100 kartica na lageru.
Imaju i neki mp3 player XELO deluxe 128mb za 43€...
to je ono zanimljivo, pored standardnih TFT 17'' od 310€

Evo i informacije o kancelariji u BGDu, koju sam takodje dobio preko e-maila:
"Kancelarija u Beogradu je otvorena, nalazi se u Mihaila Pupina 10i,
a telefon je 311.22.39. Kolega se zove Slobodan Radosavljevic i koleginica Ivana Radosavljevic."

Samo da napomenem da ovo valjda nisu dilerske cene, poshto sam ja taj cenovnik dobio trazeci ga preko e-maila sa sajta, a nisam nikakav diler niti prodavac hw-a, pa pretpostavljam da svako moze dobiti isti.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno