Šta je novo?

Nov telefon do 200e?

AcaFCRS

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2008
Poena
320
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
S9 plus
Steam
coa1983
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet
Ako moze neki predlog za nov mob do 200e, touch screen, za devojku mi treba? Razmisljao sam o Wildfire S, ili neki vas predlog? Hvala

Wildfire S je ok opcija, u svakom slucaju, mislim da bi se svideo zenskoj osobi.

Druge varijante su:

Galaxy Ace, ako hoces malo veci ekran i "ajfonolik" uredjaj;

Telenor One Touch, ako hoces opet malo veci ekran i da ustedis koji dinar (kosta oko 100e), sivi je prilicno elegantan;

Galaxy Mini, ako zelis vrlo simpatican zenski telefon, posebno beli, sa ne tako velikim mogucnostima, ali za no-it-person devojku sasvim korektan (kupio sestri - prezadovoljna) i isto jeftiniji (100ak evra);

Sony-Ericsson Xperia Mini, ako zelis nesto manji ekran, ali u sustini vrlo mocan telefoncic, sa zamenjivim maskicama, u vise boja;

Sony-Ericsson Xperia Ray, ako zelis vrlo elegantan telefon, ali mozda nesto skuplji (oko 230€ u oglasima, sa Telenora);

LG Optimus Black, ako zelis prelep telefon u rangu Galaxy S, sa dosta vecim ekranom, i isto malo skuplji (moze se naci nov u radnji za cirka 240€, na oglasima za manje, ali je redak).

Ima jos opcija, ali mislim da ti je i ovo previse... :) Ako nesto preciziras, mozemo suziti izbor?

Poslednja izmena:
Hvala na detaljnom odgovoru, ovaj Galaxy Ace izgleda extra, samo mi se ne svidja sto je video snimak katastrofa, koliko para toliko i muzike, ali telefon izgleda zaista lepo i definitivno mi je u najuzem izboru. Hvala

Nema na cemu, ako jos nesto zatreba, samo napisi, a na kraju svakako javi sta si uzeo... ;-)

Optimus 2X Tapatalking

Ako možeš da nađeš Sony Ericsson sk17i za taj novac to bi bio najbolji izbor (+ ima ga u beloj boji).
A sa Gingerbread update-om je kod Ace-a popravljen video značajno (kvalitet + može da snima u 640x480 za razliku od ranijih verzija softvera).

Meni je znacio ekran (a i cena), pa sam u ovoj kategoriji uzeo ZTE Blade (moze da se uzme Libra svercovana iz Madjarske za 125e), ali nisam siguran koliko bi se njoj dopao dizajn (ili to sto je kineski). Da uzimas za sebe, lako bih ti ga preporucio, posto uzimas za devojku...

SE Xperia Mini ima premali ekran za moj ukus (3"), ja ne mogu da kucam na tako malom ekranu, ali zenska saka verovatno moze. Jaci je od svih pomenutih, dobice ICS, najmanji je, ima ga u beloj (ili cak crvenoj) boji, izuzetan hardver za cenu izuzev minijaturnog ekrana.

Galaxy Ace je licni favorit medju svima gore pomenutim, ali njoj bi mozda ipak lepsi bio Wildfire S (skoro sam siguran da bi).

Inace, uskoro izlazi i Ace Plus. Ima mnogo jaci procesor nego Ace (mislim isti kao Xperia Mini, ili je bar tu negde), vise rama (512MB naspram 280), daleko veca interna memorija i samim tim i data particija (3GB interne, videcemo kolika je data kad izadje), veci ekran (3,65"), ali ista rezolucija (480x320) koja meni potpuno unistava telefon (i dalje mi je moj Blade bolja opcija, necu tolicnu rezoluciju na tolikoj ekrancini, hvala lepo). Jos jedna mana je sto nije josh izasao - Expansys ga je najavio u UK za, hm, danas ako se ne varam... Kod nas tek treba da se pojavi sivim kanalima distribucije...

Za devojku Xperia Ray definitivno... Mnogo ubavo telefonce :)

Sent from my SGS2 powered by ICS

Nazad
Vrh Dno