Šta je novo?

Nov stampac sa podrskom za Windows 98

patrola

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
319
Mozda bi ova tema mogla da se prebaci u "sta da kupim", a mozda i ne jer mi se cini da je ovo nemoguca misija. Nasao sam EPSON LX 300+ II, medjutim bio bih srecniji sa nekim laserom ili inkjet-om. Znam sve prednosti i mane sve 3 kategorije, ali je trenutno najbolje da bude laser ili ink-jet, pa tek na kraju matricni.

:d

Nov? Takav nećeš naći.

Spamersko pitanje, ali: što 98-ica? Ako je zbog slabog hardvera (pretpostavljam da nije ovaj iz moja mašina) probaj sa WIN2000.

Heh, softver koji vadi zube. Moram to da nabavim :d

@patrola
Win98 ili 98SE ???
LPT ili USB ???

SAMSUNG ML-2010PR po specifikaciji ima paralelni port ( LPT ) i podrsku za Win98 - proveri da li je tacno.

Nebitno je da li je SE ili ne. U ovom trenutku se moram meriti u odnosu na stampac, tako da cu staviti onaj sistem koji trazi stampac. Ali bitno je da je 98-ica. A sto se tice brzine, totalno je nebitno, vazno je da stampa. Takodje bilo bi dobro da je kolor, zbog snimaka zuba. Vazno je da je nov. :) A koliko sam shvatio, izgleda ni da pare nisu problem. :)

Videh i ja sad da SAMSUNG ML-2010PR ima i LPT i podrsku za Win98 i to na vise razlicitih sajtova. :) Izgleda da je to to, jos samo da ga nadjem u Beogradu. Hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno