Šta je novo?

Nov mobilni telefon sa WiFi-om ?

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
Planiram da kupim neki nov mob telefon sa wifi-om .

Rekli su mi za Nokiu E65 .

Interesuje me da li biste preporucili nosh neki model , ili mozda neki SE sa WiFi-om?

Uostalom koji Sony Erricson Tel ima Wifi ?

hvala

SE W960! zmaj od telefona! touch screen, 4Gb memorije, 3Mp kamera, Wi-Fi, walkman... sve sto ti padne na pamet.
samo je mali problem cena...:S:

i sto jos nije izasao... :D

btw, ima 8Gb...

ima P990... mozda najbolji odnos cena/mogućnosti...

Nisi rekao koliko novca planiras da odvojis za takvu spravu. Trenutno top model Nokije N95 ima WiFi + raznorazne druge napredne opcije ( jedna od njih Global Positioning System ), jedina mana mu je cena.....Alternativa je Nokia N80. A od SE koliko znam jedino P990i ima WiFi od telefona koje mozes naci kod nas na trzistu...

Nisi rekao koliko novca planiras da odvojis za takvu spravu. Trenutno top model Nokije N95 ima WiFi + raznorazne druge napredne opcije ( jedna od njih Global Positioning System ), jedina mana mu je cena.....Alternativa je Nokia N80. A od SE koliko znam jedino P990i ima WiFi od telefona koje mozes naci kod nas na trzistu...

mislio sam shto jeftiniji ... bitno mi je samo da ima wifi i da sljaka :)

se ili nokia na primer . tnx na odgovorima svima.

Oni na mobilnom svetu nisu normalno po njima nokia 6085 ima wi-fi :) Shalu na stranu ja bi uzeo neku nokiu E6x, a koju...pa to vecj zavisi od lichnih afiniteta.

mislio sam shto jeftiniji ... bitno mi je samo da ima wifi i da sljaka :)

E60 (imao sam) i E61 imaju WiFi a nemaju kamere. E61i ima i WiFi i kameru. E60 kada je prikljucen na WiFi se mnogo greje i vuce bateriju kao lud (za E61 ne znam).

P990i je odlicna kupovina (imao sam ga), ali ako ti ne treba TS, onda i pored pomenuutih Nokia, model N80 ce ti odraditi odlicno posao.

Ima ga ovde na oglasima,a i mom burazeru ga je neko nudio u zamenu za N93 pa pogledaj malo,mislim da ga je ovaj cenio 350 eura,u sustini ti je on E61i sa WM-om!!
Pozdrav ,)
Ima ga sada vidim na mobilnom svetu za 290 i vidim da ima dve kamere, HSDPA, i dosta je manji od E61i, skoro da je kao N70 a ima qwerty tastaturu, samo ne znam koliko mu drzi baterija.

Meni se i600 ne dopada.

Ako ostavimo po strani to sto ne volim Samsunge, na prvi pogled mi ekran deluje mali u odnosu na ceo telefon. deluje mi prosto i nedoradjeno.
Mislim da mu je veoma jaka cene, jar za te pare moze da se uzme i E61i.

ili mozda ja samo gresim?!

Ako je sudeci po mobilnom svetu cene su:
i600 = 290 evra
E61i = 375 evra
Puno zavisi i od toga sta neko voli vise WM ili Symbian. WM bi trebalo da radi brze od Symbiana ali ne znam da li postoje bas toliko aplikacija kao sto postoje za Symbian.
Koliko drzi baterija na E61?

Poslednja izmena:
WM je mama za Symbian. Ima sve što poželiš od aplikacija, tako da to ne treba da te brine. U principu, sve zavisi koliko si napredan korisnik i koliko ćeš uopšte da koristiš prednosti bilo kojeg od sistema.

Nazad
Vrh Dno