Šta je novo?

nov komp do 1000(max 1100) *******

Crusader88

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
304
pozdrav ljudi treba mi vasa pomoc otac mi dolazi u sredu i dotle trebam da imam gotovu konfiguraciju za igranje i td.
Dobar mis i zvucnike vec imam, a tastaturu cu neku budjavu od 10 evra.
Komp treba da ima i dobre klokerske mogucnosti za kasnije jer ovaj ne menjam bar 3 godine.

monitor Asus VW222S 22'' Wide 16.599 din, zanima me da li je ovaj monitor kvalitatan za igre i filmove(jer nisam upucen bas u tft, da li ima "duhova")

procesor neznam c2d ili quad
E6750 je 150e
Q6600 2.4GHz 19.945 din

HDD seagate 320 gb ili neki dobar do 100 e

TV KARTA LEADTEK
WinFast TV2000 XP Global TV/FM ili dajte neku bolju do 40 e

napajanje corsair 450 watt, u je to je 70 i kusur evra malo skupo, jel ima nesto jeftinjije sto ce da izgura ovu konf

ram Geil 2x1GB ultra 800MHz ili ekvivalent do 60-ak evra
i neko kuciste za to nemam iskreno blage veze

8800gt (od kog proizvodjaca je najbolji) oko 250 evra

sve ovo sa c2d i sa kucistem od 50 evra je 950 evra

apelujem da mi pomognete da sastavim ovo do srede najkasnije

pozz ljudi

Poslednja izmena:
Ne znam da li je kasno?!
Nisi naveo maticnu plocu.Obavezno uzmi P35 chipset!Ja imam Asus P5K i sasvim sam zadovoljan.

Sve ostalo ti je ok,jedino sto ces jaaako tesko naci 8800gt.Sto se tice monitora,imas temu o tom modelu u "Sta da kupim..." pa pogledaj.
Nemoj uzimati neko no name kuciste!Ubaci tu nekog Chieftec-a,Cooler Master-a itd.Chieftec dolazi sa ugradjenim napajanjem,tako da ti je u tom budzetu za napajanje+kuciste,a za Cooler Master ces dodati jos 50e jer dolazi bez napajanja.

Posto si spominjao OC,obavezno uzmi cooler za procesor.Opet,ja imam Cooler Master TX2(20e) i prezadovoljan sam.

Poslednja izmena:
Mali offtopic: Verovatno je na ovim komponentama (cije je cene naveo pojedinacno) uracunat PDV od 18%, pa me zanima da li ce mu na ovu konfiguraciju biti obracunat pdv od 8% (i time ce platiti manje)?

Mali offtopic: Verovatno je na ovim komponentama (cije je cene naveo pojedinacno) uracunat PDV od 18%, pa me zanima da li ce mu na ovu konfiguraciju biti obracunat pdv od 8% (i time ce platiti manje)?

:trust:....um..kolko je rekao tolko i izadje.

Inace ontopic,8800GT ako nadjes Palit jer ima za sada najbolji kuler,Sto se tice procesora u datom trenutku C2D je bolji za igre ali uskoro ce igre biti optimizovane za Quad tako da ako ti nije zao da das 60-tak eura vise uzmi Q6600:smoke:I jos jedna stvar ni slucajno nemoj da uzimas P5KC( to C ) odluci se za Gigabyte DS3 ili DS4 seriju ili neki ASUS P5K.:wave:
A za tih 70e kolko bi dao za Corsair-a mozda bolje uzmi Chieftec-a na 550W

Poslednja izmena:
:trust:....um..kolko je rekao tolko i izadje.

On je verovatno gledao pojedinacne cene komponenti i sabirao (a na komponente koliko mislim ide PDV od 18%, barem se nadam da taj porez prodavci postavljaju u cenovnicima). E sad ako on to kupi kao konfiguraciju, verujem da ce moci da ce platiti samo 8% na PDV?

nije rekao do koje srede :D

sorry ljudi komp sam vec nerucio i bio sam neaktivan sa to saopstim jer sam ucio za jedan i sada nastavljam za drgi kolokvijum
evo konfe:

E6750
ds3p
2x1 gb geil ultra 800(za sada posle jos 2gb)
western digital caviar 320 gb(za sada posle jos jedan u raid)
Palit 8800gt Sonic
nec 7173
corsair 520 wati
samsung 223 bw
leadtek tv 200 expert
i ThermalTake Soprano VX VD6000BNS

sorry ljudi komp sam vec nerucio i bio sam neaktivan sa to saopstim jer sam ucio za jedan i sada nastavljam za drgi kolokvijum
evo konfe:

E6750
ds3p
2x1 gb geil ultra 800(za sada posle jos 2gb)
western digital caviar 320 gb(za sada posle jos jedan u raid)
Palit 8800gt Sonic
nec 7173
corsair 520 wati
samsung 223 bw
leadtek tv 200 expert
i ThermalTake Soprano VX VD6000BNS

e da sto se tice q6600 nemam sad pare za njega jer ovo ide na kredu i za ovo sam se jedva dogovorio

q6600 ce uzeti mojas sestra sa goer pomenutom konfom bez tv karte i monitora jer ima lcd 100+ cm dijagonala i igrice su bolesne na ono:d

btw komp mi stize 15. ima se ubudjam dotle ali mi je za utehu jer su neke cene pale i sad za istu cenu imam 223bw umesto 205bw:D:D:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno