Šta je novo?

Nov izbor zbog potrebe...

litlledevil

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
304
Pozdrav svima,

Razmisljam o novom telefonu al davno sam gledao nove modele pa me zanima par misljenja i mozda preporuka. Treenutno imam Nokiu 6630 koja je savrsen telefon al zbog jedne greske koju ima, a u servisu nemaju pojma sta je pocinje da me nervira i mislim da cu da je menjam.
E sad, primarna stvar je da ne bi da uzmem losiji telefon, a kljucna da nemam puno para na raspolaganju. No ako se uzme u obzir da cu ovaj pokusati prodati ili zameniti aj da kazemo da pricamo u rangu cene od oko 250-300e.
Malo sam gleado telefone i svidjaju mi se sony ericson serije P800-P990, sa time sto jedino P990 ima tek bolje perofrmanse od 6630, a za sada je van cenovnog ranga. Tu je naravno bilo i baljenja na motorole A1000 i A1010 koje necu ni da zamislim posto su (oko 500e)... Ovo za sada kaze da su mi na oko pali telefoni sa PDA opcijama, no al to najverovatnije nece biti moguce zbog cenovnog ranga.
Zanima me telefon sa symbianom ili mozda cak windows mobile OS.. jer iskreno navikao sam se i ne zelim da idem dalje bez toga. Za neke druge telefone koji su mozda po vasem misljenju dobri nisam cuo, pa zato i primarno pisem ovo. Treba mi par preporuka. Nokia, Sony ericson, Motorla dolaze u obzir, mozda cak i samsung...
Sta mislite.. na kraju krajeva - ostaje mi opcija da probam da zamenim moj telefon sa istim modelom al bez te nervirajuce greske. (nisam naveo o cemu se radi, jer sam vec postavljao thread na tu temu i nisam dobio neke rezultate)
Hvala unapred.

U tom rangu je otprilike P910i (da,ima sporiji procesor i slabiju kameru ali je po brzini odmah iza 6630)!
Za A1000 nisam bas siguran da ces je naci ali ako nadjes sigurno nije preko 500 evra,video sam skoro u oglasima malo koriscenu za 270 evra!
P990 ne cekaj jer ce on biti sigurno preko 500 evra pa bolje vidi nesto sada sta ima a za Samsung ne gledaj badava jer nemaju neki izbor smartphonova!
Ajd cisto podsecanja radi,reci mi sta je problem sa 6630,mozda ja mogu da ti pomognem a bolje da,ako nemas druge,uzmes drugu 6630 ako od ove nema nista,ali daj da vidimo!?
Pozdrav ,)

Pozdrav lomnica.. evo radi podsecanja, al vec si gledo taj post...
Fazon je kod punjnenja telefona, naime, nakon punjenja telefon izgubi mrezu. Moram da ga iskljucim na 1 sat i onda upalim i onda mozda ima mrezu. Vec sam bio u servisu, nemaju pojma, probane stvari su zamena softvera i cak je ideja bila zamena punjaca - nista nije pomoglo. Ono sto je bio vas savet u proslom threadu je da ga nosim na reklamaciju, al to ne moze, jer nije kupljen u prodavnici nego od jednog dilera kod koga mi je istekla garancija odavno. (znam da nije najbolja opcija, al samo tako sam mogao da zamenim telefon)
videcu za ove telefone sto si rekao... fala.

Ahaaa... pa dobro tu je stvarno nesto zeznuto,mada mi se na"prvu loptu"cini da to i nije do softvera,vise lici kao da zeza hibrid,jos ako pocne sve cesce i vise da zeza (duze gubi signal,ispada iz mreze...) onda je GARANT on u pitanju!Trebao si da nadjes neki bolji servis,ovi se nisu bas pretrgli,po njima se sve resava flesovanjem ili su GREEEEMLINI!? :p
Pozdrav ,)

Vrh Dno