mrvac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2006
- Poena
- 320
Znaci nesto ili nije u redu ili sam nesto ja propustio:trust:
Odpakovah ga sinoc, i hteo sam da uradim instalaciju win-a.
Bios ga regularno vidi. Kada treba da kreiram particiju windows mi prilikom instalacije napise da nemoze da se formatira hdd ....Hirens takodje nije pomogao jer npr acronis prijavljuje pocetni sektor nije taj....Kako da resim ovaj problem? Da kazem da sam proba i fdisk koji kreira particiju ali format posle nece. Dodje do kraja i onda napise da format nije uspesno izvrsen.
Inace imam ga m56-s3 plocu a disk je WD 1tb fals black sa 32 mb cashe-a.
Da nije MBR nesto poremecen ili moja ploca nece da sljaka sa njim.
Pomagajte drugovi.
PS
I koliko cilindara, glava i sektora on ima. Cini mi se da tu nesto nije kako treba na osnovu svih poruka koje su razni programi sa Hirens boot diska davali .
Odpakovah ga sinoc, i hteo sam da uradim instalaciju win-a.
Bios ga regularno vidi. Kada treba da kreiram particiju windows mi prilikom instalacije napise da nemoze da se formatira hdd ....Hirens takodje nije pomogao jer npr acronis prijavljuje pocetni sektor nije taj....Kako da resim ovaj problem? Da kazem da sam proba i fdisk koji kreira particiju ali format posle nece. Dodje do kraja i onda napise da format nije uspesno izvrsen.
Inace imam ga m56-s3 plocu a disk je WD 1tb fals black sa 32 mb cashe-a.
Da nije MBR nesto poremecen ili moja ploca nece da sljaka sa njim.
Pomagajte drugovi.
PS
I koliko cilindara, glava i sektora on ima. Cini mi se da tu nesto nije kako treba na osnovu svih poruka koje su razni programi sa Hirens boot diska davali .
Poslednja izmena: