Zovi HG SPOT i neka ti naruche.Cooler mastera ima u platou na kraju kneza i u computer dream-u a Zalmana nema nigde kod nas
Tako da ako neko vidi slučajno neka obaveštava odma!![]()
Ja imam verziju sa 3 Fan-a ali mi ne odgovara jer je ona za lap top sa wide ekranom 16:9.Moj IBM je kvadratichan pa prelazi note pal u gornjem delu.Onaj sa 2 fan-a je za mene.Naerno sam napomenuo zbog eventualnih kupaca da se ne zeznu.Ja sam moj CoolMaster Notepal W1 uzeo u Pakomu. Verzija sa 3 kulera je 3400 din. a sa 2 kulera je 2800 din.
Ja imam verziju sa 3 Fan-a ali mi ne odgovara jer je ona za lap top sa wide ekranom 16:9.Moj IBM je kvadratichan pa prelazi note pal u gornjem delu.Onaj sa 2 fan-a je za mene.Naerno sam napomenuo zbog eventualnih kupaca da se ne zeznu.
Zamena je Zakonski moguca samo ukoliko postoji kvar na artiklu ili mana.U ovom sluchaju-nema zamene.Dao sam ga sestri a meni cu naruchiti sa 2 fan-a.Ja imam 15.4 wide pa je ipak malko gore prelazio. To su izgleda tako tempirali. Ne znam samo što su napisali da može i za 17" modele, ali dobro ko je rekao da mora da laptop sedi kako valja na podlozi. A ti račun u ruke pa idi zameni.
Zamena je Zakonski moguca samo ukoliko postoji kvar na artiklu ili mana.U ovom sluchaju-nema zamene.Dao sam ga sestri a meni cu naruchiti sa 2 fan-a.
To nije mana artikla.Mana postoji samo ako artikal odstupa od tehnichke specifikacije prozivodjacha.Bukvalno,ako je moj Notepal tehnichki isti kao i ostali artikli proizvodjacha onda nema zamene jer sam ja kao kupac sam birao artikal.Zamena i da se obavi dobijam opet isti.Niko me nije terao da kupujem bash taj artikal.Zakon o zastiti potrošača članovi 34 i 35. Možeš da u roku od 6 meseci izvršiš zamenu ako se na proizvodu pojavljuje mana. A mana je npr loše ležanje, pokrivanje portova itd itsl.
Shta bi u HG spotu?Slažem se ja da nije fer prema preduzećima, ali imaš potpuno pravo da zameniš stvar ako ne ispunjava tvoja očekivanja i ne predstavlja ono za šta se izdaje (naravno ako te je prodavac do detalja uputio u proizvod, da kažemo da onda nije fer).
Nego skroz nebitno za ovo, odo da kontaktiram HG spot da vidimo šta će da kažu.
Dali neko moze da uporedi i napravi razlike izmedju ova dva modela:
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=14037
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=10630
Ovaj drugi sam bila u prilici da koristim i zaista vrsi posao kad je moj laptop u pitanju, ali mi smeta to sto mi zaklanja prednje konektore koji su mi vazni.
Vidim da je prvi pravljen delom i od plastike i da ima samo jedan veliki ventilator, ali zato poseduje mogucnost podesavanja brzine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari