Šta je novo?

notebook

pajce

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2005
Poena
304
uskoro planiram da dignem kredit za notebook do plafon 1000e pa se razmisljam koji da kupim.trenutno mi je na umu hp nx6110(py511e) verzija sa pentium-m procesorom.e sad ako ima neko ideju koji notebook za te pare kupiti?voleo bih da cujem vase predloge.inace veoma mi je bitan procesor da bude pentium-m mada me muci sto je grafika onda losa(intel gma900).ali bilo bi dobro ako ima neko iskustva sa tim grafickim cipom da ih iznese.interesuje me koliko je to lose?

Za te pare tesko P-M bez integrisane grafike. Za nekih 1150 evra postoji FSC Amilo Pro v2045 i to je def best buy...

a imali ko iskustava sa integrisanom grafikom?mislim koliko je losa?

odakle ti ideja da je losa?
Nije losa uopste nego nije za igranje, bar ne za igranje ozbiljnijih igara...
integruse imaju vrhunski 2D a moze i da se poigra nesto bez problema.

Predlozi do 1000e ...
Acer Aspire 3613WLCi
Dell Inspiron 1300
HP nx6110
IBM ThinkPad R50e
LG GE50
LG LE50 Express

Imao sam HP nx6110 i mogu reci da sam bio zadovoljan.Kuriozitet je da je imao Toshiba HDD 5400rpm sa 16MB cashe, sto je za lap tog cenovnog ranga zaista cudno. Naravno od graficke ne mozes ocekivati bilo sta sto se tice igrica. Zbog toga sam ga najvise i promenio. Sada imam lap sa ATI X300 grafickom i sa njom vec mogu da igram recimo PES5 i neke manje zahtevne igre.

Integrisana grafika zadovoljava potrebe svih aplikacija osim ako nisi zahtevan programer. Meni nije bila dovoljna graficka Inter 855 na istom chipsetu jer nije podrzavala napredne OpenGL funckije. Tako da sam se vratio starom dobrom desktopu. Naravucenije ako ne planiras da se igras i da radis neko oko grafike (OpenGL programiranje) onda uzmi integrisano resenje, u suprotnom svako drugo resenje je bolje pa cak i GF4 Go.

Nazad
Vrh Dno