Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja uzeo za 40.000 jedan sto ispunajva sve tvoje uslove:
hp530 sa coreduo (ne 2) procom... tako da ako hoces da budes dobar 10k, probaj njega...
pakom...
Pa posle lako dodaš RAM . Ima i Toshiba Satellite L40-17R sa 2GB RAM-a, 160GB HDD i T2330 proc. U martovskom Digital-u u testu najjeftinijih notebook-ova je proglašen za najbolji lap. Po njima, ekran je dosta kvalitetniji od ostalih na testu, što po meni spada u najvažnije stvari pri kupovini.
e da... i ja da biram za 50000 bih uzeo sad ovu ponudu iz eurolinka.. doduse nesto sam skontao da jos nikom nisu isporucili or whatever? moj je vec isao na jedan sluzbeni put... i naravno sam mu dodao 1gb rama i tako sa 2gb je ispao ukupno 500e... a proc je na 2.1gb... fali mu sto nije 64bit, ali obzirom da na desktopu vec 3 goidne imam 64bita i nikad mi nisu zatrebali, sumnjam da ce na lapu ikad...
littleprince, taj laptop ce najvise koristiti snajka....A vec ima jednog acera, i zamrzela je firmu zato shto joj sporo radi (zene...ne kontaju da to treba s vremena na vreme formatirati)...ja imam acera i happy sam