Šta je novo?

notebook sa nekoliko limita...

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Tjao :)

1. limit : 50 000 din
2. limit : deadline = subota
3. limit : da nije acer
4. limit : hard disk 120 ili vishe gb
5. limit : dvojezgarni procesor...

Ajmo junaci :)

Ja uzeo za 40.000 jedan sto ispunajva sve tvoje uslove:
hp530 sa coreduo (ne 2) procom... tako da ako hoces da budes dobar 10k, probaj njega...
pakom...

a hteo sam ovog vr610 da uzmem, ali...

Poslednja izmena:
na zalost, ipak je 2gb rama nezaobilazno :/ izgleda da se tu uklapa samo msi 610..

Poslednja izmena:
Pa posle lako dodaš RAM :). Ima i Toshiba Satellite L40-17R sa 2GB RAM-a, 160GB HDD i T2330 proc. U martovskom Digital-u u testu najjeftinijih notebook-ova je proglašen za najbolji lap. Po njima, ekran je dosta kvalitetniji od ostalih na testu, što po meni spada u najvažnije stvari pri kupovini.

Poslednja izmena:
e da... i ja da biram za 50000 bih uzeo sad ovu ponudu iz eurolinka.. doduse nesto sam skontao da jos nikom nisu isporucili or whatever? moj je vec isao na jedan sluzbeni put... i naravno sam mu dodao 1gb rama i tako sa 2gb je ispao ukupno 500e... a proc je na 2.1gb... fali mu sto nije 64bit, ali obzirom da na desktopu vec 3 goidne imam 64bita i nikad mi nisu zatrebali, sumnjam da ce na lapu ikad...

littleprince, taj laptop ce najvise koristiti snajka....A vec ima jednog acera, i zamrzela je firmu zato shto joj sporo radi (zene...ne kontaju da to treba s vremena na vreme formatirati)...ja imam acera i happy sam :)

Nazad
Vrh Dno