Šta je novo?

Notebook sa HDMI/DVI

chimpresco

Čuven
Učlanjen(a)
03.07.2004
Poena
675
Dakle potreban mi je notebook (kvalitetan) koji ima hdmi/dvi i koji ima dovoljno snage da pusta 1080. Ekran 15-16
npr SONY Vaio FW170J mi se svideo kako izgleda, neka iskustva?
Za toshibe sam se prvo zakacio al mi se crni glossy finish uopste ne svidja, mnogo se prlja.
Budzet nije limitiran, ali ne bih se bas razbacivao, recimo oko 800E (toliko je sony) :wave:
Svi predlozi su dobrodosli...
Pozdrav

Poslednja izmena:
Toshiba su odlični laptopovi, jako stabilni i dosta su se dobro pokazali, makar meni.
Za 800e trenutno, uzeo bih verovatno TOSHIBA Satellite Pro A300-1NT, Core2duo na 2.6Ghz, 15.4" ekran, 4GB ram i Radeon HD3650 grafika (jako fino). Košta 808e.

Svaki notebook sa CPU preko 2Ghz će da pušta 1080p. Intel bez ikakvih problema, kod AMD-a možda bude malo akrobacije sa kodecima (ali evo, meni i na AMD 1.8 radi ako ispoštuje proceduru instalacije kodeka).

Za ekran se odluči koju rezoluciju želiš, jer ja koristim 15.4 i na 15.6/16 ne bih prešao, jer bi mi nedostajali pixeli "u visinu".

I meni je toshiba najrealniji izbor, ali a300 modeli su svi u glossy black boji. Ne znam koliko ste imali prilike da ih isprobate, ali to je stvarno strasno koliko ostaju tragovi. Žena je presudila, sony...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno