Šta je novo?

Notebook, preporuka po 10000 put na 'bencu' !!?? gericom ili pak hmmm...

SBSL

Slavan
Učlanjen(a)
17.12.2004
Poena
319
Pitanje(a) je(su) vezano(a) za GERICOM lap-top racunare..? naime, prvo sta mislite o njima, tj. da li se imali problema sa njima..? 2 godine garancije mi zvuci primamljivo, zato i pitam.. Sledece, za oko mi je zapao model HUMMER ADVANCE XL (512mb, 60gb, 2600+, ati9600), kao sto vidite vrlo primamljiva konfiguracija, ali.. Za taj novac ima ista takva konf. samo sto je procesor intel celeron 1.4Ghz i grafika je int. ..? Sta je bolje..? Da gledam procesor, znamo da je intel bolji sto se tice lap-top racunara ali opet, neznam koliko je (i da li je) AMD los.. Zahtevi koje treba da obavi 'moj' lap-top su muzika, filmovi, internet i neke igrice (nisam bas neki zaludjenik, ali cisto da mogu da odigram neku igru koja izadje a da mi racunar ne 'secka', detalji, textura i ostalo mi nisu bitni ! treca mogucnost, je cak i neki ASUS model iz palete PAKOM proizvoda.. Opet se namece pitanje, da li da za isti novac dobijem JAKE komponente ili jako IME !? Sto se tice tezine, ona nije bitna (pa neka ima i 10KG :)), baterija takodje nije bitna ali da ne bude bas sad neka JAKOOOO losa,, recimo prosecna ! E to bi bilo to.. Sad sledi vase misljenje (iz iskustva nadam se).. I opet napominjem.. Ne treba mi neka jaka masina za neki poseban rad (tipa renderovanje...) vec obicna masina koja ce da mi bez probleme resi naj osnovnije zahteve).. kao i dosadsnji DESYOP racunar..

SBSL je napisao(la):
...Za taj novac...

koji novac?

PS izmedju tog sa amd-om i tog drugog sa intelom razlika je drasticna jer sa ovim intelovim nemoj ni da razmisljas o igricama dok sa ovim mozes ihaaa da se igras

Poslednja izmena:
1070 eura... + da dodam jos malo za hard od 80GB..

pa cekaj, zasto bi onda trebao da uzmem INTEL ? posto svi kazu da je bolji..?
Gore sam napisao sta mi treba, tj. za sta mi treba...

Onda je izbor lak. AMD

Jer moze neko da mi kaze nesto o uglu jasnog prikaza kod ovog modela, i uoste, od cega zavisi..?! I sta je sa odrzavanjem racunara, konkretno mislim na prasinu u tastaturi.. Jeste malo smanjena jer je racunar preklopljen monitorom ali opet verovatno da ima... :)

da, samo sto sam u poslednje vrlo 'mobilan', setam tamo vamo.. a i priroda mog posla mi omugucava mnooogo slobodnog vremena.. tako da ono, malo krstarim netom, igram igrice itd, itd...

E a tu nastupa lap-top.. uzimam ga samo zbog toga sto mogu lako da ga nosim sa sobom... :)

PoZdRaV :)

p.s A sad odgovor ako moze na prethodno postavljeno pitanje...

Nazad
Vrh Dno