Šta je novo?

Notebook LG G1 - 335RA8

pedja-ant

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2004
Poena
309
Hteo bih da kupim notebook LG G1 - 335RA8 jer mi ga je jedan drug nahvalio, e sad, ja sam prevrnuo internet i nigde nisam nasao nikakve detaljnije tehnicke podatke o ovom notebook-u, neverovatno, ali nema ga ni na zvanicnom LG sajtu.

Elem, zamolio bih Vas, ako neko ima neki link ili pak zna nesto poblize o tehnickim detaljima ovog notebook-a neka napise ili neka mi postuje link.

Unapred hvala....

Pozdrav.

Ja ga imam u ponudi jedne domace firme, neverovatno je jeftin, nisam stigao da istrazim da li ga ima na zvanicnom sajtu, a vidim da je poplavio trzista poput naseg, ono 335ra8 je verovatno sifra koja odredjuje kakva je konkretno konfiguracija racunara (koji proc, koliko memorije itd.). Ako neko nesto zna neka podeli sa nama.

Da, bas u toj oznaci "335ra8" je i fora, zato me interesuju tehnicke karakteristike.

Posto to cudo ni "svemocni" google ne moze da nadje, mislim da ti je neko dao pogresan naziv notebooka.
Sta vise, malo je verovatno da neki noviji proizvod ne bude predstavljen na sajtu proizvodjaca ma kakvih karakteristika on bio.

nije pogresan nazin, ima ga na sajtu PIN Computers-a ali nema nikakvih podataka...

Nazad
Vrh Dno