Šta je novo?

notebook keybord for desktop

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Gde u BG-u ima da se uzme neka notebook tastatura, za desktop. Ovo pitam jer je burazer napravio sto za komp koji je smestio u ugao sobe na 75x75cm i napravio je da se izvlače tastatura i miš. Problem je sledeći. Ta daska koja se izvlači je širine 55cm, a sve tastature su oko 45cm, zto mu ostavlja 10cm za miša, što je i više nego malo. Njega interesuje gde bi mogao da nađe neku tastaturu manjih dimenzija. Može čak i da bude bez numeričkog dela tastatature. Ako neko zna gde bi moglo ovako nešto da se kupi, ili da ima da proda (novo) neka se javi. Bilo bi lepo kada bi tastatura imala i neki extra taster, tipa e-mail, internet, music.

Ako hoces nesto kvalitetnije imas u Pyramid-u na sajmu zippy tastature koje su extra male. A mislim da sam video negde i Logitech tastaturu za PS2 ali mislim da moze i na komp.

ja sam kupio aluminijumsku zippy sa numerickim delom i bas je mala i tanka i mislim da bi model bez numerickg dela savrseno upao kod tvog prijatelja...bila je oko 2100dinara..

e da, model bez numerickog dela ima 5-6 shortcut dugmica...

Prilozi

• WK720.jpg
    WK720.jpg
    20.9 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
Sviđa mi se ta zippy tastatura bez numeričkog dela. Pogotovo dimenzije 29cm. Hvala. Još samo da vidimo kakvog je kvaliteta.

pa zar mislis da bih ti preporucio neko smece? ja je koristim 8 sati dnevno i nisam nezan uopste i radi fenomenalno i nikada ni jedan problem nisam imao sa njom...

@Broz
A jel ima neka koja je kao ova samo da su joj tasteri normalni, a ne ovi mali? Ili mozda cak kao ta tvoja, samo sa tasterima koji imaju malo dublji hod.

Mozda posmatrate problem iz pogresnog ugla... Trackball umesto misa bi zavrsio posao, a tastatura bi ostala ista...

Sumljam da bi burazer bio zadovoljan sa trackballom. Jedva je savladao kako i misa da koristi, mada mu preciznost nije jaca strana :), tako da bi ipak manja tastatura odradila posao. Ova koju sam gore stavio u linku je mala a jeftina (18e).

Nazad
Vrh Dno