- Učlanjen(a)
- 03.07.2000
- Poena
- 810
E ovako. Najradije bih voleo da me ne pitate šta će "mi" štampač i notebook u kolima, ali ako vas baš interesuje, problem je u tome što je nakon stupanja PDV-a na scenu, više nemoguće dostavne fakture pisati rukom, jer one same moraju, sada, po zakonu, mnogo više podataka da imaju (one silne brojeve što u našem sistemu, svaka firma ima po 5 brojeva, pa zatim porez obrčunat za svaku stavku i tako dalje), pa bi se samim tim mnogo vremena gubilo. Isto tako, nije moguće fakture štampati u firmi, jer se unapred ne zna količina dostavljene robe.
E sad, kako to izvesti, najbezbolnije. Ne znam da li postoje neke mobilne varijante štampača, ali hajde da se ponašamo kao da ne postoje. Koliko ja kapiram, osvnoni problem je kako napajati notebook i štampač. Ne bih nikako da pazarim neki centrino za ove poduhvate (nekada je satima potrebno biti u isporuci) ili da se odričem mog N600C, koji je što se baterije tiče, jednako dobar kao novi centrini
. Dakle, kako izvesti da notebook i štampač uvek imaju struju, odnosno makar dok je auto uključen. Je l to moguće to izvesti nekako preko onog 12V priključka ili kako već? Ja sam slab sa idejama. O prostoru i estetici ne brinite, jer je to dostavno vozilo. Isto tako, ne znam koje mobilne varijante postoje, ali ako može, upravo bi bilo poželjno ovako da bude, običan štampač i običan notebook - da bi se i planplus mogao usput koristiti.
Svaki savet dobrodošao.
Hvala.
E sad, kako to izvesti, najbezbolnije. Ne znam da li postoje neke mobilne varijante štampača, ali hajde da se ponašamo kao da ne postoje. Koliko ja kapiram, osvnoni problem je kako napajati notebook i štampač. Ne bih nikako da pazarim neki centrino za ove poduhvate (nekada je satima potrebno biti u isporuci) ili da se odričem mog N600C, koji je što se baterije tiče, jednako dobar kao novi centrini
Svaki savet dobrodošao.
Hvala.