Šta je novo?

Notebook Garicom Hummer Advance XXL valja li....

zmaj011

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2003
Poena
619
Videh ovu "Notebook Garicom Hummer Advance XXL za 1089€" reklamu na pcberzi pa me zanima jel ovo neka prevara ili ovo stvarno nesto vredi. Inace me zanima kakvo je vashe mishljenje o Gericom-u uopshte.

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
imam ja jednog gericom-a(blockbuster). sve je ok jedino shto reche broz displej mu je malo losh. inache za te pare koje sam dao za njega je i vishe nego dobar.
ajd ako te ne mrzi napishi shta ima taj Hummer Advance shto si nasahao

Poslednja izmena:
Imam Hummer-a, P4/3,06HT, 80GB HD, DVD rezac, 512MB ram-a...ATI 9600 (Ati ih predstavlja kao 9700 mobile).
Sve u svemu, azdaja, ekran odlican, max rezolucija nesto blesavo tipa 1480x1000 i nesto, ali ja onda ne vidim slova.
Jedino sto je malo "slabije" autonomije, oko 2 sata.
Ovaj model u Becu kosta 1299 eura, pa ne znam da li je bas isti kao taj iz "pitanja". Imaju Hummer-a i sa celerom 1,8G.
Za te pare nema slicnog racunara, pa kome ne smeta nemacka tastatura (jedva sam nasao "delete")....
Da, i relativno je tezak, pravi "stoni" laptop.

Poz.

Ja sam se susreo sa par Gericom-a, kupljenih u Austriji i Nemackoj, uglavnom hardverski problemi, tipa crkla mrezna, zeza memorija... po meni konfiguracije za izbegavanje, ali jeftine su pa ...

vladabgd je napisao(la):
kako mislish ati 9600 a ustvari 9700 ?!?

i ja imam ati 9600 u lapu al to je ati m10 a ne 9700 ili shta vec.

Da ja ne bih "objasnjavao", plus informacija od nesharm-a, idi na Ati.com, pa ces procitati isto sto i ja. Nisam ja "zamuljao", njihove chipove, drajvere i mogucnosti pojedinih... :D

Poz.

P.S. Ako kod nekoga postoji "par" problema,to nije "merodavno" za "ocenu". Naravno da je pokvaren porshe sporiji od yuga :D
Ako je laptop kupljen, postoji garancija, ali ako je "kupljen" ;)
Uostalom, cena je daleko ispod, cak i polovnih, "zvucnih" imena, ali 3,06GHz, DVD rezac, 512 rama, ATI, za 1300€ :cigar:
Uporedi, sa cenom, neki Compaq, sa celerom na 1,8 ili AMD-om

Poslednja izmena:
znam ja shta ima na ati.com-u... ati m10 je mobile 9600 a m11 mobile 9700. ako sam sad shvatio tvoj post od gore ti ustvari imash 9700 mobile u lapu?
ahh da ti driveri za mobile gpu-ove. prava sreca shto ih uopshte ima.

Nazad
Vrh Dno