Šta je novo?

Note3 Neo neće da rotira ekran

veljadj

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2005
Poena
825
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Idepad 5
Mobilni telefon
Honor200Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kao što kaže u naslovu telefon neće da rotira ekran u pokrenutom programu, recimo Firefoxu. Posle restarta radi neko vreme bez problema dok se najverovatnije pokrene neka aplikacija koja zabrani rotiranje(moje mišljenje). Kako rešiti problem a to ne bude vraćanje na fabrička podešavanja? Hvala unapred.

Nikako probaj fabricki reset ako ne radi onda je senzor u pitanju

Da je senzor ne bi radilo posle restarta? Radi jedno vreme i posle ni makac.

Mozda ima neka aplikacija koja pravi smetnje najbolja varijanta je da napravis backup i da resetujes celi telefon ili da flesujes novi fw sa odin

Prvo proveri senzor: jednom kada ga resetuješ i kada znaš da radi, i drugi put kad prestane da radi. Kod za proveru telefona je čini mi se *#0*#
Okreći telefon 360 stepeni tj dok se ne vrati u prvobitnu poziciju.

Da li ti rotacija ne radi samo u toj aplikaciji ili svuda?

Posle deinstalacije Nova launčera sve radi kako treba,najveća fora što ga nisam ni koristio.

kod mene se desava isto da mi rotacija zakaze posle nekog vremena, npr ako ga nedelju-dve ne restartujem. posle restarta proradi normalno. radio sam factory reset, stavljao poljski rom (ne zbog tog problema sa rotacijom jer se ne desava cesto pa mi ne smeta) ali problem je ostao.

Kod mene isti slučaj, mislio sam da sam brisanjem Nova launčera rešio problem ali je problem očigledno do sistema. Nadam se da će se Lolipopom rešiti bag.

Nema potrebe za programom za rotaciju,radi normalno i u programima i u igrama(sad probao BB Racing),nego posle određenog vremena neće da zarotira.Posle restarta telefona sve normalno radi.Pajica123 je napisao da ima isti problem što verovatno znači da je bag u sistemu.

Vrh Dno