Šta je novo?

Nostalgija i getright???

BokyPP

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Kako da skinem fajl sa nostalgije pomocu GetRight-a ili DAP-a...Sve je jedno...

Probao sam milion puta FX a on mi skida neki index.html od 24 kb...

Kako da namestim da mi skida pesmu

Pa lepo ti pise na sajtu.....

U svakom slucaju, FlashGet skida, proverio sam sada......

BokyPP je napisao(la):
Kako da skinem fajl sa nostalgije pomocu GetRight-a ili DAP-a...Sve je jedno...

Probao sam milion puta FX a on mi skida neki index.html od 24 kb...

Kako da namestim da mi skida pesmu

Hmmmm, ja koristim DAP i redovno skidam sa nostalgije pesme i pesme ... evo bas sam sinoc skinuo sve od lepe brene ;) 70 i kusur pesama i jos neke narodnjake i sve je islo kako treba :)

mozda je malo glupo pitanje ... jel ti "rucno" prebacuje u DAP pesmu ?? Mislim kad ti izbaci blablabla.mp3 jer prebacujes to u DAP ili ides na next page pa na veliko OVDE :) ?
Ja sam imao tako problema sa nekim sajtovima kada sam rucno prebacivao u dl manager ...

MA jednostavno mi nista niste rekli...

Meni skida neki index page od 24 kb i to za bilo koju pesmu na koju kliknem...Inace probao sam i desnim klikom na fijl i download with DAP ili GetRight i isto ****** uvek mi skida taj index page...Napise on ime pesme recimo leontina.mp3 ali taj fajl ima 24 kb kao i svaki drugi...Tako da ako neko zna neka mi konkretno kaze sta da radim...

BokyPP je napisao(la):
MA jednostavno mi nista niste rekli...

Meni skida neki index page od 24 kb i to za bilo koju pesmu na koju kliknem...Inace probao sam i desnim klikom na fijl i download with DAP ili GetRight i isto ****** uvek mi skida taj index page...Napise on ime pesme recimo leontina.mp3 ali taj fajl ima 24 kb kao i svaki drugi...Tako da ako neko zna neka mi konkretno kaze sta da radim...
ma nemoj desni klik na fajll ... to nije link ka fajlu vec samo link ka sledecoj strani sajta ...

jednostavno kliknes na link i dap se sam pokrece bar kod mene. Mog jednog drugara je mucio isti problem kao tebe i njemu je pomoglo reinstaliranje DAP-a uradi uninstal, pobrises sve iz registry baze pa nanovo ili jednostavno pustis AdAware da odradi svoje i skine ceo dap, sa nekom novijom referentnom listom, koji je inace ceo spyware.

Temu zapoceo(la) v.petkovic:
Kad sam vec mislio da batalim sve :( i da vise ne gubim vreme na uzaludne pokusaje download-a :mad: :mad: :mad: , instalisao sam OPERU 6.0.1, i rezultat je 8 (pokusaja) : 8 (USPESNIH download-ova)!
Za sada nisam primetio nikakve kontraindikacije.

:wave;

Ovaj "quote" se nalazi na 10-toj stranici thread-a Nostalgijinog foruma o problemima oko download-a, a na 8-moj stranici se i moderator obratio (inace, moj komsija :D ) predlazuci pomenuti browser.

Pozdrav! :smokin

Nazad
Vrh Dno