Šta je novo?

Norton Ghost ???

• Začetnik teme Začetnik teme Bata
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Disk IBM 80Gb, Dve particije 20,60 Gb
Kad hochu da Ghost-ujem (ver. 2002 ) manju ( c: ) particiju-disk na drugu (koja je skoro prazna), radi , radi i prijavi da nema mesta na disku ??? Vidi se kasnije da je napravio jedan fajl od 2,2 Gb, ali mesta ima sigurno josh dovoljno!

Sta da radim?

(Ranije je sve to radilo uredno dok mi nije crkao IBM 30Gb)
Varijanta sa rezanjem CDova je prosla ali ja hochu da chesche radim ovu prvu varijantu.

Mozda ce GHOST 2003 pomoci? cimaj na mail za link ako treba...

Meni se cini da je u pitanju ogranicenje od 2GB, ali nisam siguran. Jesi li probao sa Span-ovanjem ?
Kao sto rece covek probaj 2003 ili 7.5 Enterprise...

Fala lepo, proradilo sa GHOST-om 2003

mishkooo je napisao(la):
Ako mozes (imas) posalji mi link odakle si ga skinuo moze i na pm.

pozdrav
Bio bih vrlo zahvalan ako moze i meni... cheers - neverovatno, ne mogu nigde da ga nadjem, izgleda da danas nije moj dan... 🙁

Inace, dal sam ja lud ili ima neki fazon - svi "domaci" Norton SystemWorks 2003 Pro CD-ovi koji se prodaju kod SKC-a i na drugim mestima po centru (Beograda...) i koji bi trebali da sadrze Ghost - nemaju ga nigde ! Vec treci CD vracam, dosta mi je vise, treba mi jedino Ghost od svog tog Works-a, na kraju mi je jednostavnije da ga skinem sa net-a ! 😡

imam ja ako vam je cim da skidate sa neta ko zeli neka se javi na 063/668-500 i ponese prazan disk ako je iz bgd-a 🙂

Cemu tolika frka za fajl od ~1MB ?
Svojevremeno sam pokusavao da skinem full verziju, a na sve strane je bila ta "DOS" verzija koja je jedina potrebna od kako rece Drapin celog NSW CD-a uz mozda jos po neki programcic 🙂

Svi zainteresovani mogu da se jave pre podne na 636-747 i traze Dragana - taj sam i onda chemo lepo da se dogovorimo oko nachina preuzimanja fajla.

Da li je moguce snimiti jdanan image fail od 900MB na 2 CD-a. Pa da se posle kad to bude trebalo lepo vrati?
Nisam nikad probao ovako nesto.

Ima li neko Ghost 7.5 enterprise, tj verziju koja radi sa NTFS-om.. treba mi urgentno!

Grobar je napisao(la):
Da li je moguce snimiti jdanan image fail od 900MB na 2 CD-a. Pa da se posle kad to bude trebalo lepo vrati?
Nisam nikad probao ovako nesto.
Naravno. Ukljuci opciju Spanning i podesi velicinu Span-ova, tj. velicinu parcica. Inace, kad mu das da Image snima na CD i ako Ghost proceni da nece biti dovoljno mesta, on te sam pita da li hoces da spanujes Image.

Marti Misterija je napisao(la):
Ima li neko Ghost 7.5 enterprise, tj verziju koja radi sa NTFS-om.. treba mi urgentno!
ghost 2003 ima podrsku za ntfs, a mozes je dobiti na vise mesta. cini mi se da je golden uzgajao jednu verziju na svom sajtu

Crni je napisao(la):
Naravno. Ukljuci opciju Spanning i podesi velicinu Span-ova, tj. velicinu parcica. Inace, kad mu das da Image snima na CD i ako Ghost proceni da nece biti dovoljno mesta, on te sam pita da li hoces da spanujes Image.

Kazi kojim rezacem si image file rezao direktno na CD i gde si mu ukljucio spaning u windows delu ili DOS delu ?

Borko je napisao(la):
Kazi kojim rezacem si image file rezao direktno na CD i gde si mu ukljucio spaning u windows delu ili DOS delu ?
Meni je proslo rezanje bez diranja setovanja Ghosta. Islo je na osam CD-ova.

Ali meni treba za vec snimljeni image file.

Borko je napisao(la):
Rezac je nebitan. Ne znam sta ti znaci taj Windows deo, ali nadji pod opcijama Sppaning i samo cekiraj i to je to. Kao sto sam vec rekao, kad vidi da nema vise mesta on te sam pita da li hoces da spanujes i gde da snimi nastavak. Ako hoces da ga iscepkas na delove koje ces sve snimiti na jednu particiju moraces da se bakces sa parametrima u komandnoj liniji 🙁

Nazad
Vrh Dno