Šta je novo?

Norton AV

churla

Čuven
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
630
Elem, istice mi pretplata na definicije za 15.10. (NAV2005). Ne nadjoh resenje za ovo do sada.
(ako neko zna kako na PM).
ako ne resim prelazim, recimo na nod32.
Interesuje me da li ce prosta deinstalacija norton utility kompletno ukloniti ovaj paket (probao da stavim nod paralelno, ali kaze da je pozeljno da iskljucim druge AV, a posto nemam sad vemena za *******ciju ...)

Dakle, renewal key za sad ili postoje li neki trikovi i sl za kompletno uklanjanje Nortona sa sis, mada je defragmenter skroz OK.

To je inace najbolja alatka za uklanjane i Norton Internet Security (koji nisam video ko moze da podesi da radi normalno sa mrezama i sa internetom........uvek nesto zablokira i pravi gluposti) i antivirusa......

Sto se uklanjanja tice, na Symantecovom sajtu imas Norton Removal Tool:

ftp://ftp.symantec.com/public/english_us_canada/linked_files/tsgen/SymNRT.exe

Hvala za link. Secam se da sam ga ranije rucno jurio po registry bazi i sklanjao sve sto zalici da je symantecovo. Recimo da ce mi nod32 vrsiti posao za AV, a sta da koristim za defragmentaciju HDD?
Norton me NIKADA ni za sta nije zeznuo ili napravio neku stetu, evo vec 8 god.
Slazem se da je glomazan (npr bencmark testovi su mi pre instalacije Nortona prikazivali bolje rezultate, ne mnogo, ali bolje, dize kad je neaktivan 4-5 procesa i sl.), ali radi to sto ocekujem da radi.

O&O Defrag ili Diskeeper ce raditi posao jos bolje.

Vrh Dno