vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
Zdravo drugari, stigao mi je sa Alija NORTH EDGE Mars 3. Plaćen je 12,5€. Evo i par reči o njemu. Pre svega mogu da napišem je ovaj sat klon, G-Shock GA-2100-1A1ER
a ne kopija - jer su jasno napisali logo sveg brenda. Koliko je ovo legalno
ko zna , ali su svetlu nove geopolitike, izgleda da više nije ni važno
northedgeeurope.com
Da krenemo od osnovnih stvari. Pakovanje je stvarno super. Skoro pa premijum. Lepa kutija sa uputsvom i jastučetom. Sam sat je jako lagan (55 grama) - karbon, a potudili su se sa zadnjim poklopcem. Verovatno im je bio uzor BIOCERAMIC MOONSWATCH. Narukvica je o.k. Sat je "stealth" osim kazaljki koje baš lepo svetle - zeleno. Šta ukratko još mogu da napišem o ovom satu.
Ovo je baš jeftin sat sa DST (Daylight Saving Time) i karbonskim kućištem. Za ovaj novac nemam zamerke. Još jedna dobr stvar je baterija CR2016. Sa njom sam se i ranije sretao, i mogu da kažem da traje baš dugo. Sam sat po mom ukusu baš lepo izgleda.
Par tehničkih stvari sa sajta:
Technical parameters:

Video nije moj, ali može jasno da se vidi o čemu se radi
a ne kopija - jer su jasno napisali logo sveg brenda. Koliko je ovo legalno

MARS 3
Watch North Edge Mars 3: Perfection, lightness and reliability. Enter a new era of time with the North Edge Mars 3 watch. Elegant, modern and made of premium materials that define the standards of luxury and functionality. INTEREST:The NORTH EDGE MARS 3 watch has a design patent: patent number -...

North Edge je kineski brend osnovan 2001. godine sa sedištem u Xiamenu, pod imenom Xiamen North Edge Technology Co., Ltd. Specijalizovan je za dizajn i proizvodnju visokokvalitetnih sportskih i outdoor satova, uključujući pametne satove, GPS fitnes trackere, solarne satove i satove za specifične aktivnosti poput ronjenja, planinarenja i trčanja. Brend je poznat po kombinaciji izdržljivosti, funkcionalnosti i pristupačnih cena, što ga čini popularnim među avanturistima i sportskim entuzijastima širom sveta.
Da krenemo od osnovnih stvari. Pakovanje je stvarno super. Skoro pa premijum. Lepa kutija sa uputsvom i jastučetom. Sam sat je jako lagan (55 grama) - karbon, a potudili su se sa zadnjim poklopcem. Verovatno im je bio uzor BIOCERAMIC MOONSWATCH. Narukvica je o.k. Sat je "stealth" osim kazaljki koje baš lepo svetle - zeleno. Šta ukratko još mogu da napišem o ovom satu.
Ovo je baš jeftin sat sa DST (Daylight Saving Time) i karbonskim kućištem. Za ovaj novac nemam zamerke. Još jedna dobr stvar je baterija CR2016. Sa njom sam se i ranije sretao, i mogu da kažem da traje baš dugo. Sam sat po mom ukusu baš lepo izgleda.
Par tehničkih stvari sa sajta:
Technical parameters:
- Housing: high quality carbon fiber(made under carbon)
- The strap: Made of TPU. Jflexible, soft, elastic, flexible and yet strong and durable material.
- Battery: CR2016 for long life. Battery life up to 3 years
- Display:FSTN - clear and clean display.
- Dimensions and weight: Perfectly balanced design measuring 15.99*45mm and weighing just 55g.
- 12H/24H Mode: switch between 12 and 24 hour format.
- Stopwatch, Countdown: precise stopwatch and countdown mode.
- Alarm: Be always and everywhere in time..
- World Time and Daylight Saving Time: Adjust to any time zone with the touch of a button.
- Automatic backlight:: Clarity at any time of day.
- Waterproof 50M: Dive into the water without fear. - ovo i ne bih baš proveravao

Video nije moj, ali može jasno da se vidi o čemu se radi