bossko1970
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.05.2010
- Poena
- 159
Imam Nokiu 6233 staru 2 godine i neki mesec. Od pre neki dan jako tesko tj. sporo aktivira kameru. Stavio sam precicu na taster iznad zelene slusalice da pomocu nje aktiviram kameru. Kad pritisnem to dugme, cuje se zvuk koji potvrdjuje da je taster pritisnut ali treba cekati barem 5 sekundi i vise da bi se aktivirala kamera. Ranije je to bilo prakticno trenutno. Isto tako kada aktiviram kameru putem ulaska u meni "mediji" ista je situacija. Jednostavno inicijalizacija kamere traje predugo. Sto se tice tastera svi ispravni pa i taj kojim se precicom otvara kamera, pa pocinjem da sumnjam da je kamera pred otkazom. Inace slike su potpuno ciste i jasne kao i pre. Posto je memorijska kartica poprilicno puna pomislio sam da je to razlog, medjutim kada udjem u folder fotografije na memorijskoj kartici radi prelistavanja, sve ide brzo kao i pre i odziv je sasvim normalan, tako da mislim da to nije razlog. Sto se tice svega ostalog nema nikakvih problema. Telefon nije udaran ili ispustan i sl. Ako neko ima neku ideju ili iskustva neka mi pomogne.
Hvala!
Hvala!