Šta je novo?

Nokia X7

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16 3600
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ne razumem poteze Nokie u poslednje vreme. Izbacuju Symbian telefone, a niko ne zeli da pravi aplikacije za Symbian, jer ga i Nokia napusta.
Ko ce ovo da kupi i sta moze da ockuje?

Zeznuo ih je tmobile za ovaj telefon, pa moraju negde da ga prodaju.
A i ne mogu sada da prekinuti prodaju dok ne naprave wp7 telefon. Tu su, makar i sa mediokritetima.
Siguran sam ja da ovaj telefon nije loš, ali problem je što mu je cena verovatno bezobrazno visoka. Ili je to samo kod nas da nokije imaju bolesnu cenu.

---
Ttalk

Realno gledano Symbian je najoptimalniji OS za mobilne telefone. Šteta što ga Nokia nije dodatno razradila, unapredila i optimizovala. Ovako nažalost nije mogla da izdrži konkurenciju već provereno lošeg Microsoft Windows Phone 7 OS i još uvek nedovoljno usavršenog, ali nadasve popularnog, android OS.

Nokia se sad debelo kocka, jeste da su giganti i oni i Microsoft, ali pored trenutne tolike popularnosti android platforme, bice cupavo... da je nokia prihvatila android, gde bi im kraj bio... novi E7 sa androidom (da ima) bi meni bio idealan...

Odvratan je telefon. A update symbiana su novih 20 ikonica (miui inspired?), portret qwerty keyboard (wtf) i novi iole normalan browser ?

Poslednja izmena:
Ovaj telefon izgleda neverovatno veliki, a opet 4" je. Interesantnija mi je e6.

Nije nešto mnogo jak, tako da ne znam kako bi radio. arm 11 na 680mhz...

Vrh Dno