Šta je novo?

Nokia X2 nova sa vip postpeid

Mozes li da mi kazes nesto konkretnije o tome za ovaj model,dali mogu u kucnoj varijanti, ili da nosim u servis,i ako mora servis,koliko bi kostalo?

Mozes li da mi kazes nesto konkretnije o tome za ovaj model,dali mogu u kucnoj varijanti, ili da nosim u servis,i ako mora servis,koliko bi kostalo?

kucnu varijantu zaboravi, i sve manje ce biti sansi za kucnu varijantu

trenutno sam kuci, sutra kad budem u radnji napisacu ti tacno, ali mislim da ne moze jos uvek da se dekodira, ali i ako moze racunaj app 40e ili sl.

Hvala svima koji su pisali, mob sam hteo da prodam,pa me je zanima decode, ali ipak sam ga dao kevi,da se ponovi:) Pozdrav svima!!

moze , ali skupo.
PS ako si hteo da kupis tel da bi ga prodao opnda si pogresio operatera i marku telefona.
Kod nokie je ekonomski neisplativo dekodiranje, dok telefon sa Vip mreze koji koristi veoma mali broj ljudi je jako tesko prodati upravo iz ovog razloga, a pri tom Vip imam i neke nove ugovore po kome je telefon samo ustupljen na koristenje, pa ako zaboravis da placas racune tuzice te za zaostale pretpplate, i za iznos telefona koliko oni tvrde da je vredeo u trenutku prodaje ( normalno 3-5 puta vise nego sto si realno mogao prodati kao glanc nov sa Vip mreze )

dao sam mob kevi,btw kad sam poceo temu,nisam imao jos fon kod sebe,ali vec sam planirao da,kad odem sutra,preksutra po njega,da ga prodam,i za kintu pojacam komp:D a kad sam ga doneo kuci,NIJE BIO LOCKED!! radio je na sve mreze!! Onda sam ga hteo prodam za 90e, jer ima aranciju 2 godine,nov,sa ful opremu,a takav je u radnji 120e, tako da sam mislio da mi je sasvim korektna ponuda, ali keva zapela, i dao sam njoj mob, ali ipak ce biti para za novu konfu:D Nazalost ne gejmersku,ali osrednja nova,meni sasvim dosta:D jedino sto sam hteo gardian 921 kuciste,jer mi je awsome, ali nece biti money for it:( No sve u svemu,samo da prodam ovo moje dual core iz 2008,bice super:D

Nazad
Vrh Dno