Šta je novo?

Nokia vs Siemens

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Do skoro sam koristio Nokiu 7110... sada razmisljam da pazarim Siemens SL45... Sta mislite o user-interfejsu na Siemensu? Da li je to opasno po mentalno zdravlje za bivse Nokia korisnike :)

Nije, naprotiv. Veliki sam fan Nokie, ali mi je bilo pravo zadovoljstvo testirati sl45i!
Mislim da neces pogresiti.

Dvoumim se zato sto je kapacitet baterije ocajan... Mogu da mislim sta ce biti kada SL45 fleshujem u SL45i sa jos vecom potrosnjom... Steta sto kod nas nema LiPolimer 1000mAh baterija :(

Inace, da li neko zna sta sve ide u kompletu uz telefon?

Koja je realna cena u BGD? Da li neko ima preporuku gde kupiti telefon (nov, legalan)? Moze i na personal message...

Nije ocajan, koliko koristis toliko ce ti i biti, a necu ti nabrajati sta sve ide jer ne secam se svega, ali ide 7-8 stvari.
Cena je po servisima i prodavnicama 260 jevrica za nov!

JOBAH je napisao(la):
Do skoro sam koristio Nokiu 7110... sada razmisljam da pazarim Siemens SL45... Sta mislite o user-interfejsu na Siemensu? Da li je to opasno po mentalno zdravlje za bivse Nokia korisnike :)

A jel bi prodao svoju 7110? :cool:

Samo da znas, ne mozes uzeti vise od 120 jevrica za njega jer koliko vidim jako puno ga ima u ponudi i svuda su cene max tolike. Neki lik je prodavao i za 80, na mobilnomagazinu, iskopirao bih ti oglas, ali kako je prodao obrisao je (znam jer sam i ja bio zagrejan da kupim :) )
Ali jedan od najlepsih telefona, jedino godine i oskudica u novim opcijama ga zezaju, ali fon je za nekog bizMismena koji ne zna da posalje ni sms, najbolji moguci.

'' Kupio si nov telefon, a jos guras prst u uvo...''

Prodao bih ti, ali morao bih prvo da ga nadjem... ma polako, dolijace meni taj...

Pa nije 8310 da ga izgubis i u dzepu :)

JOBAH je napisao(la):

Ne-naprotiv.Mozda na prvi pogled deluje zbunjujuce i komplikovano ali vec na drugi pogled provalis da je mnogo brzi za upotrebu sa dosta prakticnijim resenjima koja nemaju drugi proizvodjaci

p.s. malo da se ogradim posto su mi iskustva zasnovana na S-35 vs. 3310-3330, ali mislim da je i dalje slicno.Nije za poredjenje S-35 je za klasu iznad i za upotrebu i po dimenzijama i funkcijama.

Ukratko, SL45 je genijalan telefon, meni je blago nelogican ali ima mogucnost raznih shortcut-a sto dosta ubrzava rad... Prakticno jedine zamerke su teze kucanje SMS (pogotovu spec. karaktera) i nedostatak alarma sa snooze opcijom kao na Nokiama... Sto se tice prednosti, ima ih dosta...

Vrh Dno