Šta je novo?

NOKIA - potrebni kodovi i objasnjenje

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Znam da postoji neki kod koji kada se ukuca u telefon moze da se ocita life timer, odnosno koliko je ukupno razgovora bilo sa tog telefona. Imao sam to negde zapisano, ali nemogu naci....
Takodje imam jedno pitanje u vezi NOKIE 6610. Naime trebam uzeti ovaj telefon. Bio sam u radnji malo razgledao i zapazio sledece na jednom telefonu (koji ima srpski menu, a cuo sam da kada se naknadno ubacuje srpski ti telefoni kasnije prave problme) na samom aparatu pise Made in Finland, a na bateriji Made in czech Republic. Kada ukucam *#0000# pise da je telfon napravljen (valjda datum to predstavlja)14.04.2003, a V 4.74 Na drugom aparatu pise da je Made by NOKIA, a na bateriji Made in China (na ovoj bateriji ima neki hologram). On je "napravljen" 19.09.2003 , V 5.52....
E pa sada mene zanima sta je bolje uzeti, ako ima uopste veze da li je baterija iz Ceske ili Kine i da li je aprata Finski ili by Nokia i da li je V 4.74 ili V 5.52. I na sta bih jos trebao obratiti paznju. Sutra popodne idem po telefon, tako da mi odgovori trebaju sto hitnije....

Pozdrav!!!

Kod koji te zanima je
*#war0anty# ili ako ti vise odgovaraju brojevi *#92702689# ali lakse se pamti kao prvi kod.

Baterija je bolja češka, telefon finski, a v 4.74 i v.5.52 je verzija softvera na telefonu, u servisu možeš ubaciti najnoviju...

trinitrol je napisao(la):
Baterija je bolja češka, telefon finski, a v 4.74 i v.5.52 je verzija softvera na telefonu, u servisu možeš ubaciti najnoviju...

Ok. Hvala. Nego koja je trenutno najaktuelnija verzija softvera za ovaj model telefona. I sta dobijam tom najnovijom verzijom? Neke nove opcije ili....

Pozdrav !!!

Nazad
Vrh Dno