Šta je novo?

Nokia polifoni ringtonci :) - download

tnx man,bas mi je jedna od ovih trebala

Da, koliko ja znam!

Postoji li nacin da se te polifone melodije posalju na 7650 preko interneta?

Mislim da ne.

ZoNi je napisao(la):
jh poskidao, mada jos nemam "polifoni" tel...

da li ove melodije ferceraju na bilo kojoj polifonoj Nokiji?

btw: HVALA!

Koliko sam ja procitao u Helpu jednog programa, 3510 pusta samo midije sa "do 4 istovremena tona", sto su dali kao primer. Samo znam da 7210/6610/6100 imaju daleko bolju reprodukciju midija ( i dosta glasniju)... Ne znam da li se 7210/6610 razlikuju od 6100...

istina ziva

Nokie pustaju midije sa 4 instrumenta, tj. 4 kanala, znaci, skines neki prgram koji edituje midi fajlove (anvil studio npr.). Skines bilo koji midi fajl sa neta, prepravis fajl (izbacis nepotrebne instrumente, skratis pesmu, sta god hoces, samo da bude 4 kanala) i bacis na fon.

Pa kako se onda razlikuje 3510i od skupljih nokia, posto, svako ko je cuo, zna da one daleko bolje zvuce od 3510?

Ma to sa 4 kanala im je bas los potez, treba barem 8, sve konverzije mogu se raditi i iz PC Suite-a, doduse nema naprednih funkcija, ali zavrsava posao. Jedino smeta sto ne moze da sece midije.

koji programi se koriste za konverziju u .mid ,imam problem sa konvertovanjem u midi sa sound forge-om v5.0,tj. nemam opciju "save as ... *.mid(file type)" ,mozda treba neki plug-in i gde ima da se dl?

byMaX je napisao(la):
Pa kako se onda razlikuje 3510i od skupljih nokia, posto, svako ko je cuo, zna da one daleko bolje zvuce od 3510?
pa ima manji displej,nema ir,nema hscd i sl

Nazad
Vrh Dno