KOme ne treba touch, N96 je trenutno vrh ponude. nema dalje. i ne zalijeći se za telenor. kad dođe kod telenora, biće i kod mts-a po sigurno mnogo manjoj cijeni...
Baš tako. Touch Pro je bolja alatka, ali nekome takva forma uređaja ne odgovara, recimo...
Što se tiče Bolda. Probao sam ga, uskoro bi trebao i test na Bench Marketu da se pojavi i mogu samo da ga pohvalim. Mada bi ga teško ikome preporučio, jer ne znam jesu li ljudi spremni na osobine BlackBerrya koje su malo drugačije nego Win Mobile i Symbian uređaji, na šta su ljudi navikli. Uređaj ko uređaj je perfektan, funkcije i mogućnosti takođe. Malo je nerazjašnjena situacija oko GPSa. Ostali softveri, makar da imaju vajde u Srbiji praktično ne postoje. Garmin kaže da full podržava Bold, ali ja nisam bio u mogućnosti da nađem i instaliram softver (možda nema "narodne" verzije).
Da prevedem na dečji jezik:
Za mene su Touch Pro, N96 i Bold - Ferrari, Lambo i Aston (nebitan redosled). Pa po principu, ko šta voli.
Ja biram N78 koji je novi Nissan GTR koji to sve radi jednako dobro za duplo manje para

... Čak ima i neke funkcije više (FM transmiter).
PS. Ako treba full tastatura za mnogo emailova, onda Njokije naravno otpadaju... mada ima jeftinih E90 po oglasima dosta

...