Šta je novo?

Nokia N95 upala u WC solju

Radeon546

Cenjen
Učlanjen(a)
10.01.2011
Poena
154
Eo ovako, iam problem, Nokija je upala u vodu. Caletu je vec bila upala u bazen, i bleala je na dnu bazena, covek je ostavio da se osusi 24 sata. Posle toga, ona je normalno radila. Kad je dao meni pocela je da baguje.. :D I pre mesec dana mi je upala u wc solju na moru. Sad bih hteo vas da pitam da li mi se uopste isplati popravljati, posto polovnu u odlicnom stanju mogu uzeti za 60 eura. Hvala puno na buducim odgovorima :D

Zavisi.... Pošto je na moru, da li oni koriste slanu vodu za ispiranje šolje? :D

A sad ozbiljno... To ti niko ne može reći da li se isplati ili ne. Realno, bilo kakvo ulaganje u taj telefon je neisplativo jer su delovi i dalje skupi (odokativno, 20e ekran, 20e flet, 20e maska... i eto tog od 60e u odličnom stanju). E sad, ako samo treba da se očisti od korozije, kupi nova baterija... i ne zahteva neku veću investiciju, što da ne.

Šta god radio, nemoj samo da pokušavaš da je upališ! Rasklopi telefon na što više delova možeš i ostavi ga par dana da se suši, nakon toga sklopi ponovo i pokušaj da upališ, možda proradi :)
P.S. Obično se baterija isprazni u dodiru sa vodom, pa će i ona verovatno trebati malo da se dopuni pre isprobavanja.

Poslednja izmena:
Cim mu je pre mesec dana upala u solju, vec je pokusavao da je upali sigurno. :)

Vrh Dno