Šta je novo?

Nokia N95 - spasavanje imenika

djole34j4

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Riknuo mi ekran na telefonu, a pola imenika, i to bas oni brojevi koji su mi potrebni za posao, nalaze se u memoriji telefona...Prosao sam sve zive opcije u programu PC Suite i jedino sto sam nasao je opcija Content Copier koja nudi Backup. Medjutim Backup sve spakuje u neki .nbu fajl koji ne mogu da otvorim...

Moze li neko da pomogne, kako da vidim imenik na kompu, ima li neka druga opcija...

Pokusaj preko OVI portala da napravis "bekap" pa proveri da li mozes videti pojedinacno brojeve.
Takodje, postoji sajt na koji se moze podici imenik ( http://zyb.com/lang/en/ ) ali ne znam kako funkcionise i da li ces moci videti imenik na kompu.

Kada odradim Backup, on sve spakuje u jedan .nbu fajl i on ne moze da se otvori...medjutim sad sam malo izguglao i ima programa koji konvertuju taj fajl u pdf, excel, word...itd...takodje vidim da ima program koji se zove nbuexplorer i verovatno ga otvara...pokusacu sad...

Hvala!

Nisi lepo prosao sve opcije. Imas Contacts pa u njemu export opciju.

Hvala svima na odgovorima, sve sto ste naveli resilo bi problem...Medjutim ja sam u startu ima neki los program tj nisam ni imao OVI, a on kao sto rece neko od vas ima posebnu opciju za kontakte...

Hvala i poz!

Nazad
Vrh Dno