Šta je novo?

Nokia N95 servis?

Njegos96

Poštovan
Učlanjen(a)
28.12.2021
Poena
50
Pozdrav, hteo bih da osposobim svoj stari N95, ne radi mu ekran, ima linije po ekranu ne vidi se ništa. Ima li neki proveren servis da bi to odradio?

Pozdrav, hteo bih da osposobim svoj stari N95, ne radi mu ekran, ima linije po ekranu ne vidi se ništa. Ima li neki proveren servis da bi to odradio?
Potrebna je zamena ekrana. Pitanje je da li ga neki servis uopšte i dalje ima na stanju i koliko je isplativo da ti ga proda uz ugradnju. Na KP ima iz Beograda za 10€ bez ugradnje. Na kraju, preostaje i da kupiš neki polovan sa ispravnim ekranom, mada je svakako precenjen za 3000 koliko može da se nađe najjeftiniji. Ispravnih i kasvetnih Android telefona za 25€ imaš koliko ti duša poželi.

Можда је екран исправан, на тим телефонима су цркавали флет каблови због слајд механизма.

Cena manje više nebitna, neverujem da nesto preterano mogu i da naplate popravku sa flet kablom ili čak i ekranom.
Android mi ne treba imam ih na pretek, ovo čisto eto dodje čoveku da upali neki stari telefon i izvadi koju staru sliku 😁
I da za Beograd me interesuje ako neko zna da ne idem od radnje do radnje.

Cena manje više nebitna, neverujem da nesto preterano mogu i da naplate popravku sa flet kablom ili čak i ekranom.
Tu se ne naplaćuje od vrednosti telefona, već na osnovu radnog sata/veštine. Tu popravka može da te košta više od vrednosti telefona, pogotovu u Beogradu. Volim te starije telefone, rado ih sakupljam za kolekciju, ali često se njihova popravka uopšte ne isplati, osim ako ne poručiš deo i popraviš/zameniš sam.

Ekran sa fletom 6 evrica na aliju i uz neki yt tutorijal zamenis sam. Ne deluje komplikovano uopste. Par srafova i skine se maska

Mogu i tako da probam, samo da nadjem vremena i mira u kući za tako nešto.
Ekran nema pukotine niti išta vidno da je polomljeno, mislite da probam sa flet kablom da rešim za početak ?
Ne deluje ništa teško, verovatno će tako i biti.

Baš na tom telefonu nisam menjao ekran ali verujem i da je i na njega jednostavno kao i na druge nokia symbian telefonima. Kupi ekran i zameni sam, uspećeš sigurno. Flet kad crkne ne radi tastatura.

Vrh Dno