Šta je novo?

Nokia N95 Reset

ercegs

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
319
Pazario sam novi telefon i sada hocu stari da prodam... Hteo sam da pobrisem sve zivo sto se nalazi u telefonu... To to sam hteo da uradim sa firmware update medjutim nesto nece (vidim da i drugi nesto ne mogu)...E sada uradio sam *#7370# reset i to je isto sve pobrisalo...

Zanima me koliko je ovo sada siguran reset...Jel se moze nekako pristupiti starim podacima..

I jos nesto... Instalirao sam NSS medjutim kad odem na Phone info i stisnem scan...>Dole mi izbaci - Product Code Error... Jel moze ovo nekako da se resi?

Hvala unapred.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Moraš da exit Nokia PC Suite da bi ti radio NSS. A šta to imaš toliko bitno molim te na telefonu da bi toliko bilo interesantno nekom strancu koji će kupiti telefon pa da moraš da radiš file shredding? Da nisi malo paranoičan, ili samo kvazipedantan? :)

Resio sam ovo za NSS

A ovo sto se tice podataka...To me je cisto zanimalo...

Hvala.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Posto je N95 onda obrati paznju na memorijsku, SVE sto je sada na njoj, a pretpostavljam da ces je prodati sa telefonom, je i dalje na njoj, onaj reset ne brise sa nje nista vec samo iz telefonske memorije, tako da je potrebno formirati je!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno