Šta je novo?

Nokia n95 - iritirajuci problem sa kamerom

konza

Cenjen
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poena
151
Ovaj je problem...

Naime na nokii n95 imam karticu od 1gb i pise mi da na high settings mogu da snimam 46 minuta...Medjutim, nikako ne mogu odjednom da snimim svih 46 minuta,ali bez prekida, vec mi se u jednom trenutku samo pojavi beli screen gde pise ono NOKIA, i onda me baci na pocetni ekran...:trust:

Nosio sam ga u servis na preciscavanje eventualno od nekih gamadi ili virusa, ali i posle toga probao sam i ista prica...Poludeo sam...:mad:Stvarno ne znam sta vise da mu radim,zivce mi je skinuo..:S:

Da li neko mozda zna u cemu je problem i zasto ne mogu lepo da odem na koncert i snimim svih 45 minuta u cugu,nego moram na sred koncerta da se ''derem'' na mobilni koji mu je djavo sad, a moja pesma ide u pozadini..?:zgran::bottle:

pozz i hvala..:wave:

Ovaj je problem...

Naime na nokii n95 imam karticu od 1gb i pise mi da na high settings mogu da snimam 46 minuta...Medjutim, nikako ne mogu odjednom da snimim svih 46 minuta,ali bez prekida, vec mi se u jednom trenutku samo pojavi beli screen gde pise ono NOKIA, i onda me baci na pocetni ekran...:trust:

Nosio sam ga u servis na preciscavanje eventualno od nekih gamadi ili virusa, ali i posle toga probao sam i ista prica...Poludeo sam...:mad:Stvarno ne znam sta vise da mu radim,zivce mi je skinuo..:S:

Da li neko mozda zna u cemu je problem i zasto ne mogu lepo da odem na koncert i snimim svih 45 minuta u cugu,nego moram na sred koncerta da se ''derem'' na mobilni koji mu je djavo sad, a moja pesma ide u pozadini..?:zgran::bottle:

pozz i hvala..:wave:

u mene je buraz imao n95 8gb i takav je bio problem kao u tebe, nemoze da snima do "kraja" samo prekine snimanje sam od sebe...nezz ja mislim da je to jednostavno tako:trust: necu da kazem da je n95 los tel...al ima dosta smetnji

pozz:wave:

Izvini sto cu te ovo pitati, ali sta radis posle sa tim snimkom koncerta? Kvalitet videa je los, zvuka takodje a youtube je pun takvih snimaka, cesto i sa HD kamerom. Stalno to vidjam na koncertima i uvek me je zanimalo sta ljudi rade posle sa tim snimcima, jer mi deluje kao da se vise bave tim snimkom nego sto uzivaju u svirci... Jos jednom se izvinjavam na off-u

Izvini sto cu te ovo pitati, ali sta radis posle sa tim snimkom koncerta? Kvalitet videa je los, zvuka takodje a youtube je pun takvih snimaka, cesto i sa HD kamerom. Stalno to vidjam na koncertima i uvek me je zanimalo sta ljudi rade posle sa tim snimcima, jer mi deluje kao da se vise bave tim snimkom nego sto uzivaju u svirci... Jos jednom se izvinjavam na off-u

Zasto bih uzivao samo na koncertu, kad mogu i posle njega, kad god pozelim...;)

A ovi sto uzivaju samo u tih 2h, posle mole i traze da im daju drugi da pogledaju...:,,:

Jesi li probao sa drugom karticom? Verbatim, po mogucstvu. Smanji kvalitet snimka, stavi na Normal. Ja nisam imao taj problem dok sam posedovao N95.

A ne bi bilo zagoreg da unapredis i softver na samom telefonu ;)

I kupi brate karticu od bar 2GB.

btw ne znam kako možeš da "uživaš" na koncertu dok non stop držiš telefon iznad glave i bleneš u njegov ekran, kao kadriraš. Ako ti je to uživancija na koncertu, onda ti nikada zaista i nisi uživao na nekom koncertu. Uživanje podrazumeva da se potpuno prepustiš atmosferi i muzici, te da zajedno sa ljudima oko sebe deliš te trenutke. Oni zauvek ostaju u sećanju (što kažu - neprocenjivo), za razliku od nekog bezveznog snimka koji niko nikada osim možda tebe neće želeti da pogleda. A ti ćeš od sećanja na koncert imati samo to da te je bolela ruka od držanja mobilnog telefona iznad glave 45 minuta i nerviranja zašto nije hteo da snimi 47.

v 30.0.015
15-07-08
RM-159
Nokia n95 (c3.01)

Eto informacije o softveru...:d

Ne update-uj softver vise od trenutnog. Mada ne bi bilo lose da flashujes sveze isti. I probaj sa drugom karticom, kao sto sam ti vec predlozio. Verbatim ili San Disk ako imas mogucnosti.

Nazad
Vrh Dno