Šta je novo?

Nokia N93 - iskustva ?

borivoje011

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
304
ima li neko iskustva sa N93 i vredi li tih novaca ?

Ih,juce izasao i ti vec oces iskustva korisnika!!Ne vredi jos uvek po meni,nije dovoljno bolji od,recimo N80,da kosta nekih 160-ak eura vise od nje,kad pojeftini jos 100 eura,onda ce (mozda) biti vredan te love!!
Pozdrav ,)

Bratac, to ti je video rikorder koji zvoni ... to NIJE telefon ... Pritom, ogroman je i težak, tako da, ako ti treba da ti stoji na stolu u kafiću, onda je super ... ako ne, kupi neki pristojan Symbian (npr. E60) i kupi pride kamericu/aparat i milina ...

Primetio sam da je kamera vise nego odlicna. Dosao sam u posed video snimka oko 15 min radjenog ovim telefonom i odusevljen sam

Bratac, to ti je video rikorder koji zvoni ... to NIJE telefon ... Pritom, ogroman je i težak, tako da, ako ti treba da ti stoji na stolu u kafiću, onda je super ... ako ne, kupi neki pristojan Symbian (npr. E60) i kupi pride kamericu/aparat i milina ...

Zaboravio si da napomeneš da uz njega ide i ranac za nošenje istog :-devil-:

Ako nekome treba neka se mi se javi na PM

Reci cenu da znamo dal da se javljamo,dosadio mi je N70 pa razmisljam o upgrade-u a posto nisam sitne gradje,ni N93 mi nije glomazna!?
Pozdrav ,)

Ja se igrao sa njim...
vidjao sam minidv kamere koje su manje...
po meni ni jedan telefon ne vredi te pare (zvanicna cena mu je valjda 800eu, ovaj je placen nesto preko 500)
uglavnom snimak mu je u rangu fotoaparata od 150eu... a nije ni puno manji...

Vrh Dno