Stvarno sam ih na kratko probao, pa prihvati sa rezervom, ali imam utisak da je kod N82 značajno kvalitetnije kućište.
Na oko bih pre uzeo 6220, ali mi kućište deluje osetljivo...
brži je 6220 ali mu je kućište katastrofa :S: neka mekana plastika, kako stiskaš tastere tako se kućište savija na unutra :dRazlika u brzini, da li postoji. I koje su jos razlike (znam da N82 ima wifi). N82 je malo skuplji (4 hiljade) pa se premisljam.
Imam N95 8GB i prijem signala ne moze da se poredi sa laptopom, ali za osnovne potrebe je meni i vise nego dovoljno, sve fino radi kad si blizu nekog hotspota (doduse zna da pukne veza, ali nista znacajno). :wave:Druga stvar koju bih voleo da čujem od vlasnika N82 i sličnih telefona opremljenih WiFi podrškom je - Koliko je dobar prijem wireless signala?
Imam sličnu nedoumicu, s tim što je u igri i E71. N82 i E71 razmatram prvenstveno zbog WiFi podrške, pa gledam koliko je to u stvari bitno na mobilnom telefonu.
Znam kako funkcioniše to na iPod Touch-u, zaista ume da bude korisno, ali kad pomislim da treba sa toga "preći" na ~1" manju dijagonalu + isključivo tactile komandovanja, pitam se koliko je udobno?
Druga stvar koju bih voleo da čujem od vlasnika N82 i sličnih telefona opremljenih WiFi podrškom je - Koliko je dobar prijem wireless signala? Imao sam priliku da vidim koliko je iPod slabašniji od laptopa/netbooka (prijem koji laptop/netbook hvata iz kuće na udaljenosti od 50m od izvora signala, iTouch uspeva da uhvati na otvorenom i to sa 10-ak metara razdaljine) pa to opravdavam veličinom prvenstveno veličinom samog PMP-a. Vodeći se tom logikom mobilni telefoni mogu da imaju samo slabiji prijem od iPoda... ili grešim?
Taman se lepo odlucim za n82, a njega nema u alpha-copy :-(
Trebalo bi da je u rangu sa k800/810 ili sa k850 ali to bi jos neko trebalo da potvrdi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari