Šta je novo?

Nokia N82 i NSU (firmware update)

exste

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
660
Moja oprema  
Laptop
ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Cao svima!
Od nedavno kristim n82 i po prvi put sam pokusao da uradim firmware update preko nokia PC suite. Prvo je skidao 25 mb verziju nokia software update verzija 1.40 en i nakon instalacije sam pokusao da kroz 3 koraka updatujem firmware ali je na drugom stao tj. prijavljuje da telefon nije konektovan dok u isto vreme nokia pc suite uredno prijavi telefon? Cim ugasim NSU balonce iskoci da je n82 konektovan?U cemu je fora? Takodje me interesuje da li posle uspesnog updatea firmware mora da se ponovo instaliraju aplikacije kao i ostala personalizovana setovanja? Osim ovoga telefon je besprekoran a pc suite sa svim ostalim opcijama funkcionise ok ukljucujuci i map loader lifeblog i sve ostalo sto sam probao...baterija je sasvim zadovoljavajuca i traje 3-4 dana uz umereno koriscenje...preporucijem toplo telefon kako poslovnim userima tako i svim ljubiteljima "muzickih" i "video" telefona. Fotke su ekstra, video je solidan...Telefon je brz nema kocenja...
Pozdrav!

Kada update-ujes fimware nista ti ne ostaje na phonu od aplikacija, tema i sl.

Obrati paznju da backup-ujes proruke, tel. brojeve i sve ostalo bez cega ne zelis da ostanes.

Sto se tice glavnog problema ne bih znao u cemu je problem. Kako ga povezujes na komp kablom ili bluetooth-om?

BTW. ako ti sve radi OK, nema potrebe da update-ujes firmware.

Poslednja izmena:
ja kad sam radio update 4x :D nikad nije nista izbrisano sa n82.

Pa mora da nisi dobro odradio, jer kada se radi update-uje software, sve ssto je na telefonu bude izbrisano.

Memorijska kartica se tu ne racuna.

Poslednja izmena:
...

konektujem phone preko USB-a na comp...

Pa mora da nisi dobro odradio, jer kada se radi update-uje software, sve ssto je na telefonu bude izbrisano.

Memorijska kartica se tu ne racuna.

Uradio sam sigurno sve dobro,jer posle update je ubacen srpski,telefon odlicno radi itd al imenik je ostao u telefonu i poruke.

Na N82 se ne briše ništa posle apdejtovanja.

Vrh Dno