Šta je novo?

Nokia N810 tablet

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
875
Nadam se da sam potrefio podforum, naime slucajno mi je iskrsla veoma povoljna ponuda za Nokiu N810 Internet tablet, http://europe.nokia.com/A4568578
Zanima me da li je neko od clanova foruma koristio, kako se ponasa u radu i da li je vredi uzeti?

Prilozi

• N810 Internet tablet.bmp
    160.1 KB · Pregleda: 89
  • N810.bmp
    209.2 KB · Pregleda: 59
A šta će ti?

To nije telefon, znaš?

Ma naravno da znam da nije telefon, nego sam mislio posto ga dobijam upola cene da ga uzmem za surfovanje preko Wireless Router-a, a ima i GPS samo je problem sto ne moze Garmin na njega nego TomTom, a poznato je da on nema bas neke mape za Srbiju. Ne kazem da cu ga sigurno uzeti, zato i hocu da cujem vase misljenje.

Sve zavisi od cifre ali realno... ako ti treba za mlatimediju i surf to je ok uredjaj.

Sve zavisi od cifre ali realno... ako ti treba za mlatimediju i surf to je ok uredjaj.

Ajd reci cu javno valda ne krsim pravila foruma, 150 eura je cifra i to sa 8Gb memorijskom karticom i naravno svom ostalom dodatnom opremom, jedino sto nema garanciju posto je iz Amerike donet.

Ja sam jednom tako ... pre nekoliko godina, dao nekih, čini mi se istih 150 EUR za SONY Clie PALM ... i za te pare je to bila super ponuda ... i super sam se igrao ... nedelju dana ... I onda ga prodao, jer mi je posle svega i pored svega služio samo kao MP3 player ... a za te pare sam mogao da kupim neki nadrkani iRiver i da mi ostane nešto kešovine ...

Za 100-ak EUR više, možeš da kupiš ganc nov, sa garancijom, Lenovo S10, a priznaćeš - on ti je daleko funkcionalniji od tableta ...

Just my 2 cents ...

Ja sam jednom tako ... pre nekoliko godina, dao nekih, čini mi se istih 150 EUR za SONY Clie PALM ... i za te pare je to bila super ponuda ... i super sam se igrao ... nedelju dana ... I onda ga prodao, jer mi je posle svega i pored svega služio samo kao MP3 player ... a za te pare sam mogao da kupim neki nadrkani iRiver i da mi ostane nešto kešovine ...

Za 100-ak EUR više, možeš da kupiš ganc nov, sa garancijom, Lenovo S10, a priznaćeš - on ti je daleko funkcionalniji od tableta ...

Just my 2 cents ...

Tako je, potpuno si u pravu, kad vec ne mogu da koristim kako treba integrisani GPS na N810(mislim na nepreciznost mapa za TomTom)definitivno odustajem od njega. Taj Lenovo je odlicna kupovina za te novce, hvala na preporuci.

Vrh Dno