Šta je novo?

Nokia N81 umrla?

Ryo

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2007
Poena
350
Telefon se ugasio u toku razgovora, odmah je ukljucen i radio je normalno (nastavljen razgovor, pisane poruke). Posle nekih sat vremena telefon se ponovo ugasio i nemoguce ga je ukljuciti. Znaci ne daje znake zivota.

Ja tipujem na bateriju, ali je u petak updateovan software na poslednju verziju, da li nekim (ludackim) slucajem moze biti da je update izazvao problem? (Telefon je updateovan uvece, ali nije koriscen sve do onog razgovora kad se ugasio).

Mob je uzet u Tehnomobilu pre par dana, i naravno odnecu ga na reklamaciju (hteo sam da svratim jos juce, ali sam poljubio vrata jer su radili do 15h), ali me kopa sta moze biti.

Zaista cudno, ja ga imam vecj skoro godinu dana i ne mogu da se pozhalim bukvalno ni na sta. Ne verujem da je update bio koban nego da ti je jednostavno zapao neki trash, shto je u ovom momentu chini mi se gotovo nemogucje [ nadam se da si dobio onu fancy kutiju sa sve diskom knjizhicama garancijom na godinu dana, sluske, usb kabl bla bla bla ]

Do sada sam 2 puta radio update i uvek je prolazio bez ikakvih problema. Imam karticu od 4gb i sve "leti".

Telefon se ugasio u toku razgovora, odmah je ukljucen i radio je normalno (nastavljen razgovor, pisane poruke). Posle nekih sat vremena telefon se ponovo ugasio i nemoguce ga je ukljuciti. Znaci ne daje znake zivota.

Ja tipujem na bateriju, ali je u petak updateovan software na poslednju verziju, da li nekim (ludackim) slucajem moze biti da je update izazvao problem? (Telefon je updateovan uvece, ali nije koriscen sve do onog razgovora kad se ugasio).

Mob je uzet u Tehnomobilu pre par dana, i naravno odnecu ga na reklamaciju (hteo sam da svratim jos juce, ali sam poljubio vrata jer su radili do 15h), ali me kopa sta moze biti.

Tesko da je update problem... moguce je da je se softver skucao i da ce ljudi iz Tehnomobila samo da urade flash.

Ako si pricao po kisnom vremenu moguce da je voda prodrla unutra. Meni se to desilo davno sa 6230i i posle dobrog susenja proradio je opet.

Ako si pricao po kisnom vremenu moguce da je voda prodrla unutra.
Jok, sve vreme je bila u sobi.
Zaista cudno, ja ga imam vecj skoro godinu dana i ne mogu da se pozhalim bukvalno ni na sta.
...
Imam karticu od 4gb i sve "leti".
Telefon je pre ovoga radio odlicno, nema nikakvih zamerki sto se toga tice.

U servisu je sad, valjda ce ga srediti za koju nedelju... :)

Nazad
Vrh Dno