meni se kod njega nije svidelo mnooogo mali dugmici. da vozim kola i pisem poruke nikako nisam uspeo. presao sam na 6288![]()
matori 3310 se dize ko lud![]()
videces tek kad budes prosirio mem.kraticu na 1gb
to je tek smor
Imam N73 vec drugi mesec i odmah da moram da kazem da telefonom meni licno niti izgleda nezno niti je nezan. X puta sam ga nedge zakacio, okrznuo, lupio i nista mu nije bilo. Cak ni ogrebodina.
Ne mozes da vidis razliku? :d:d:djedno pitanje sta je istina?
na sajtovima recimo gsm arena stoji da je ekran sa 256k boja, a u info stoji da ima 16M boja.
Daj da ga apsimo odmah!
BTW telefone sa klizachima,na preklop i joystick-om bih uvek izbegavao.
Kod n73 u velikom broju otkazuje joystick a drzao sam ga u rukama kao deo.Jako je nezan.Nije ni chudo.
Pochinje da se javlja i slichna situacijama kod SE k800i.Ima ih dosta u servisu.
Update-ovan je najnovijim softverom i do sada sam par puta doziveo samo jedan bug koji se ukupno za 2 meseca koriscenja desio ukupno 7 puta a to je da kada hocu da okrenem neki broj iz imenika ili broj koji sam otkucam jednostavno telefon ne reaguje. Kao da nisam pritisnuo dugme za pozivanje (ne radi ni kada idem na Options-Voice Call). Resenje je u restartu.
Za telefon imam sve pohvale.
Zasto niko ne pise o music edition ovog istog telefona , meni se licno ne dopada obican n73 iskljucivo zbog srebrne plastike oko dugmica, inace je perfektan i prelep dizaj ali ovaj ME crni je vrhunski ! Ima li ga neko ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari