Šta je novo?

nokia n73 telenor

Koliko sam ja shvatio N73 nece biti vise uopste a u planu je da se uzmi jos modela ali ce to verovatno biti tek u drugoj fazi, pocetkom februara...

Kasno Marko na Kosovo stize....

posle nove godine pocece MTS 064 da daje pakete sa N73

zanimljivo... koliko je ta informacija proverena? ja jesam cuo da se u MTS sprema "odgovor" na dzinovski izbor, od druga koji tamo radi, a savetovao me je da ne uzimam sad nista, jer mi je prosli ugovor od 24 meseca istekao ovih dana...

dobro te je savetovao... sacekaj jos... :)

Koliko ja znam, nije niko.
Svaki do zadnjeg aparat je prodat i vezan uz ugovor.

Koliko ja znam, a znam ;) , jesu telefone placali po 16.000 dinara ali nisu bili vezivani za paket od 1400+PDV nego neki simbolicni sa pretplatom od 40 dinara i voala, zarada od 100€ po aparatu!!! Nit' or'o, nit' kop'o, serbian style :smoke:

Koliko ja znam, a znam ;) , jesu telefone placali po 16.000 dinara ali nisu bili vezivani za paket od 1400+PDV nego neki simbolicni sa pretplatom od 40 dinara i voala, zarada od 100€ po aparatu!!! Nit' or'o, nit' kop'o, serbian style :smoke:

tj. Biznis 300+
Pretplata 40din, telefon 16000 i vozi misko :)

Predlazem da se za sledecu Telenor akciju i prosirenu ponudu sakupi nas 300+ sa bencha i da pokupujemo original telefone za sitne novce. Em ne placamo full pretplatu, em nam je prica medjusobno skoro za DŽ :d

Oces ti da koordiniras akciju?

Koliko ja znam na n73 nece ni jedna symbian aplikacija.Npr.ovaj telefon bih uzeo pre nego k800 zato shto je symbian.Ali kad ce da prekompajliraju programe za njega tipa:advanced call manager,sms spam manager,sommander,call recorder,callcheater i ostale,neznam.Za sada je samo telefon a smarth phone-slaba vajda.Po meni treba sacekati prolece kada ce pasti na 220eu npr.i tada ga kupiti.Shto se tiche napomene da se kvari:u pitanju je zaista losha verzija rom flash fajla koja je prevazidjena novim(trecim) izdanjem rom flash fajla.Bio sam prisutan kada je sa standardnim firmware-om n73 fotografisao sa loshim bojama,restartovao se i sl.Sada to nije sluchaj.
Shto se tiche kvaliteta plastike: drzao sam ga u ruci i nisam imao utisak da drzim metalni telefon jer to naravno nije.Lagan jeste ali nije krckao.Ali ipak cu napomenuti da je kvalitet izrade mnogo bolji kod modela 6233 nokie(komparacije radi).No 6233 je do sada nakvalitetnije izradjen nokia aparat u toj klasi(nije smart phone) u proteklih par godina.Ko ga ima znace o chemu pricham.
Ipak,3.14mpx kamera,extra kvalitetan ekran sa solidnom dijagonalom i ostale funkcije ce me naterati da ipak kupim n73 za par meseci kada bude izashao josh neki flash fajl i kada symbian programi budu adaptirani za ovaj aparat.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam na n73 nece ni jedna symbian aplikacija.Npr.ovaj telefon bih uzeo pre nego k800 zato shto je symbian.Ali kad ce da prekompajliraju programe za njega tipa:advanced call manager,sms spam manager,sommander,call recorder,callcheater i ostale,neznam.Za sada je samo telefon a smarth phone-slaba vajda.Po meni treba sacekati prolece kada ce pasti na 220eu npr.i tada ga kupiti.Shto se tiche napomene da se kvari:u pitanju je zaista losha verzija rom flash fajla koja je prevazidjena novim(trecim) izdanjem rom flash fajla.Bio sam prisutan kada je sa standardnim firmware-om n73 fotografisao sa loshim bojama,restartovao se i sl.Sada to nije sluchaj.
Shto se tiche kvaliteta plastike: drzao sam ga u ruci i nisam imao utisak da drzim metalni telefon jer to naravno nije.Lagan jeste ali nije krckao.Ali ipak cu napomenuti da je kvalitet izrade mnogo bolji kod modela 6233 nokie(komparacije radi).No 6233 je do sada nakvalitetnije izradjen nokia aparat u toj klasi(nije smart phone) u proteklih par godina.Ko ga ima znace o chemu pricham.
Ipak,3.14mpx kamera,extra kvalitetan ekran sa solidnom dijagonalom i ostale funkcije ce me naterati da ipak kupim n73 za par meseci kada bude izashao josh neki flash fajl i kada symbian programi budu adaptirani za ovaj aparat.

da si ti ziv i zdrav programa ima vec uveliko ne u tolikoj meri kao za stariju verziju symbiana ali iz dana u dan sve ih je vise, samo treba znati gde traziti... Pozz

Ima programa dosta, ali bas i nema tih sto je covek naveo...

PS Znam gde da trazim :D

Ima programa dosta, ali bas i nema tih sto je covek naveo...

PS Znam gde da trazim :D
ima, ali nisu bas skroz isti, imaju drugo ime i pravi ih neka druga firma tako da se razlikuje samo ime, funkcije su maltene skroz iste, u principu Symbian S60 3rd edition sam po sebi ima dosta korisnih stvari tako da zahteva relativno mali broj dodatnih aplikacija, bukvalno samo te sto je DARK SIDE naveo i mozda jo po koju za neko zezanje tipa radi Photorite SP ili nesto slicno tome

Cela priča je za pravna lica. Ako osnujete pravno lice, ili nađete pravno lice koje će da prihvati odgovornost za snošenje troškova koje vi napravite (pa posle pravite ugovor sa njima o podmirivanju tih troškova), slobodno se javite, imam na koga da vas uputim da sklopite "Besplatno za tim 200" ili kako se već zove paket.

Vi dobijete telefone za sitne novce, prodavac dobije bonus za 300+ novih ugovora u jednom danu a ja dobijem klopu, piće i ostalo ... ;)

Može?

advanced call manager ima ekvivalent u programu black list itd...symbian 9 je nov i nema programa koji su bitni i chine osnovu mog interesovanja za symbian platformu.....varanje pozadinskog zvuka prilikom razgovora,snimanje razgovora,extended recorder,file explorer itd....bato...nema toga...alal ti vera ako znash neku aplikaciju pisanu u symbian 9 a da radi sve ove stvari...nema bre toga..bice ga kao shto je bilo i za symbian 8 ali poshto su prekompajlirani programe iz symbian 7ice....

Poslednja izmena:
wake up dark side,programa ima sasvim dovoljno samo nisi gledeao gde treba, sympda i binpda rade kao ludi i svaki dan izbace neki novi program,cak i IRDA total control traba da izadje najdalje za 15 dana.

Poslednja izmena:
dobar program za system info

Prilozi

• NSysInfo.v1.15.S60.3rd.Edition.rar
    41.9 KB · Pregleda: 39
Nazad
Vrh Dno