Šta je novo?

Nokia N73 (obicna) flashovanje na Internet Edition

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
kao sto ste vec sigurno videli dosta N73 obicnih se uspesno flesuje u Music Edition verziju zbog, kako kazu, boljeg playera, boljih podesavanja za zvuk i kako sam ja gledao po nekim stranim forumima tel radi brze, ne baguje se sve je ok, samo sto multimedia key direktno otvara music player, u N73 Internet Edition sve je isto kao na ME samo sto sada multimeda key moze ponovo da se konfigurise po zelji i dobijaju se jos neke aplikacije kao sto su msn explorer, hotmail email, gmail i jos dosta gluposti vezane za internet, e sad sta ja hocu da pitam? Da li je neko flesovao obicnu n73 na ovu promenom product code-a (naravno i koji je stavio) posto kako sam citamo na mobile-review.com forumu postoje samo IE verzije za kinesko trziste tako da kad se flesuje slova budu losa, da li je neko odradio fles kako treba sa nekim product code-om tipa radi EURO 1 ili jos bolje za nase trziste (Balkans), video sam na istom forumu da neko jeste ali nikako da ostavi product code, pa ako neko zna (neko kao moj zemljak Lomnica_city - ajd da vidimo jel znas nesto za ovo) neka ostavi product code koji je koristio i jos bolje utiske. Pozz

evo nasao sam samo ove product code-ove za IE verziju
0539366 (Hong Kong’s language pack: English, Traditional Chinese, Simplified Chinese)
0539364 (Taiwan’s language pack: English + Traditional Chinese)
0539295 (Arabic, French, English)
0539269 (Swedish, Norwegian, English)

s tim sto prva 3 imaju los font, posto samo imao 6680 sa tim fw-om i znam kako je ruzno, e sad ovaj zadnji bi trebalo da ima ok font, jos kad bi neko nasao Balkans code za IE bilo bi ekstra ja trazim vec 2 sata i sve nailazim na iste stvari

Pravo da ti kazem nisam ni trazio,potrazicu ovih dana pa cu ti dostaviti ako nadjem!
Pozdrav zemo! ,)

n73 ie

istina je samo da su prva dva IE edition a ovi ostali su obicni ME.
istina je i da je font ocajan ali funkcije jesu malo naprednije.Negdje sam procitao da se moze ubaciti font od obicne verzije,ali meni jos nije poslo za rukom.(jest da se nisam bas ni zauzeo da resim taj problem). ja sam trenutno na tom
0539366 (Hong Kong’s language pack: English, Traditional Chinese, Simplified Chinese). i moze dat ruke,jest da se i on nekad ubaguje.ali ne zaboravite n73 je od svega najmanje telefon pa i nije cudo sto se nekad zakuca.

Pre svega srecna nova godina svima, sve najbolje!

Jel nasao neko nesto?
@ dino73n: Evo ja gledam sad i u pravu si za product code-ove da su ona druga dva za ME edition, dosta ljudi se zeznulo za flesovanje zato i ne pokusavam nista jos uvek, javi ako provalis kako da se ubaci normalan font?

@ Lomnica_city: nadje li ti nesto?

Nazad
Vrh Dno