Šta je novo?

Nokia N73 ME problem - IZLUDECU :-((

bigfish

Slavan
Učlanjen(a)
03.02.2006
Poena
309
Kupio sam pre 2 nedelje Nokiu N73 ME preko Telekoma, i pre par dana sam počeo da imam problema. Naime par puta dnevno je počelo da mi se dešava da pritiskom na dugme za pozivanje telefon ne reaguje, tačnije ne mogu pozvati nikog iz liste poziva, kao ni nikog iz imenika.
Pozivanje preko unosa broja sa tastature je moguće, kao i speed dial pozivanje. Posle isključivanja i ponovnog uključivanja problem nestaje, ali se javlja i do tri puta dnevno. JUče sam uz veliku muku uspeo da zamenim telefon u Telekomu i uzmem novi, ali mi se danas ista stvar dešava i sa novim telefonom!
Napominjem da sam kod prvog telefona pokušao da reinstalacijom softvera(novije verzije - preko Nokiinog zvaničnog sajta) rešim problem, ali nisam uspeo. javljao se i dalje. Ima li neko logično rešenje, ili da menjam telefon u Telekomu do besvesti, tj. dok im ne ponestane?!

Hm, to mi neshto smrdi na lelekomovo kodiranje telefona. Menjaj sve dok ne dobijesh kasvetan, ove 73ojke skidane sa TIM-a rade bez problema.

Kupio sam pre 2 nedelje Nokiu N73 ME preko Telekoma, i pre par dana sam počeo da imam problema. Naime par puta dnevno je počelo da mi se dešava da pritiskom na dugme za pozivanje telefon ne reaguje, tačnije ne mogu pozvati nikog iz liste poziva, kao ni nikog iz imenika.

Softver ME verzije. Isti problem sam imao i ja.
Najbezbolnije i njabolje resenje je da stavis softver od obicne ME. Mnogo manje ima bagova, bolje radi, dugme za precice je "otkljucano", Music player nije stalno ukljucen, ali zato je player malo losiji.

Ako je muzika nesto vazno za tebe onda ne bi preporucijo promenu software-u, samo vrati telefon telekomu i pitaj za novi ili popravu, ali ne znam kako se to radi u srbiji u engleskoj je to dosta prosto!

Danas sam zamenio telefon u Telekomu, OPET! Nije problem zameniti telefon, nego se ja bojim posto mi je ovo vec druga zamena, da se problem ne ponovi! Mislio sam da je nemoguce da se posle zamene opet nesto pokvari, a jos manje sam bio ubedjen da moze da se ponovi isti problem! Pitam se da li je Telekom mozda uzeo celu seriju bagovitu? Iskljucio sam problem sa karticom, jer sam istu karticu nosio 2 godine u drugom telefonu, i nikada nisam imao nikakvih problema. Cak sam juce iz ocajanja izbrisao ceo sadrzaj SIM kartice, ali je problem ostao.
Za sada mi ostaje da se nadam da je TRECA SRECA!

To se meni desilo na obicnoj n73, ne tako cesto, ali mi se desavalo mozda jednom nedeljno. Definitivno je software u pitanju, nema tu sta da bude pokvareno na telefonu. Posto si vec dao pare za telefon, promeni skroz verziju software-a, najbolje je da odneses u neki servis da ti ga preko boxa flashuju.

Nazad
Vrh Dno