Šta je novo?

Nokia N73-Kakav Je ?

• Začetnik teme Začetnik teme P9GURU
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

P9GURU

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
309
Imam ponudu od jedng lokallnog dilera da menjam Nokia N70+512MB Kingston MMC za potpuno novi Nokia N73 +200e.Imao sam priliku da vidm i malo poigram sa N73 , zaista sam bio odusevljen kvalitetom ekrana i kamere na 3.2mp.No imam i dve zamerke koje se odnose na kvalitet prednjeg dela plastike (Uzasno lici na SPV C550 i neke QTEK Smartphone ) i na tastaturu (skripanje !!!:S: ).Iskreno deluje mi preskup za te pare posto ovaj N70 imam vec skoro 3 meseca i nijedan problem nisam imao sa njim.Dali neko zna kako stoji situacija sa softwerom,autonomijom baterije i ostalim funkcijama ovog fona i vredi li dodati +200e ?!

Pa slusaj ti za n70+512mb mozes da dobijes oko 260-280e.Aj racunamo da dobijes 270e+200e to je 470e a n73 trenutno nov je 400-425e.Znaci mislim da ne bi trebao da das jer ti on uzima dosta para uzme ti cak 45-70e.Sa softverom njega tako malo ima za 9.1 symbian,ali valjda ce se to resiti.

Sem sto ces biti prvi u kraju sa N73, cemu to menjanje?

Pa nemaa dosta softvera,aplikacija i programa za njega ako si na to mislio jer nije dosta napravljeno,ima nekih ali svi moraju da se kupe nema krekovani kao za starije modele 6630/6680/n70...

puno je to para za opcije a i kameru koju nudi n73...bolje onda uzeti SE k800 ako je zbog kamere razlog tvog menjanja ili ostati na n70 ako ti je do symbiana jer verzija 9.1 ne pruza puno vise za razliku od v8.1 a za razliku u ceni mozes uzeti jos jedan fon...he,he

Ma precenjujete telefon,gde ce da uzme 270 eura kad je ta kartica 20 eura nova (znaci nek bude oko 1000-1200 polovna) i telefon jos oko 220-240 eura (nov ima vec od 275 eura,a sumnjam da je njegov"skoro nov"),a N73 je oko 430 eura najcesce,sto znaci da mozes da uzmes sa realnom doplatom ali...
Ne vidim neku veliku potrebu za zurbom jer je ista dosta zaj... za softver,znaci sumnjam da ces naci i delic softvera u .sisx formatu koga vec ima u .sis formatu i to ce tako ostati jos koji mesec,zato bolje sacekaj mesec-dva dok se jos nesto od aplikacija portuje i da cena dooooobro padne (mislim da je realnije oko 350-ak eura) pa onda prodaj tvoju N70 na oglasima i kupi N73,upravo isti scenario spremam i ja!
Pozdrav ,)

Ja sam od skora vlasnik nokia n70 pa me interesuju neke opste smernice....koji playeri koji software must have itd.....znam da ima mnogo sajtova ali me interesuje ukratko da mi vi preporucite....unapred hvala

PowerMP3 za mjuzu, SmartMovie za DivX,FExplorer fajl menadzer (pogotovo v1.16 beta),SmartSettings za autolock,postavljanje precica ka vise programa na jedno dugme,Eltima Software Smart Call Manager za odbijanje cimatora,snimanje poziva... ali ipak ti bolje otvori posebnu temu ako hoces jos nesto da pitas o softveru,ova tema je o necemu drugom i nemojmo ici dalje u off!! 😉
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno