Srecna svima NG, sve najbolje i sto manje ovakvih gluposti slicno ovom ispod.
Imam Nokiju N70 i par dana pred NG, pocela se cudno ponasati.
Propusteni pozivi se ne prikazu na ekranu, jedino onaj mali znakic u uglu mada cujem kada zvoni, a ne cujem zvuk poruke kada je primim niti imam obavestenje na ekranu koliko imam neprocitanih poruka.
Kada udjem u poruke, onda se vidi da ima novih poruka.
Odlucio sam da probam da vratim na fabricka podesavanja, pa sam trazio kod za to.
Nasao sam jedan za koji pise da vraca fabricka podesavanja (ne znam sto nisam jos malo istrazio, nista od ovog ne bi bilo) i kada sam ga ukucao, ispise: "vratiti na fabricko podesavanje? Tel ce se restartovati" - reko, ok to je to.
Nisam ja to odmah uradio i posle par dana ipak odlucim. Kao da sam pozurivao.
Kada sam to odradio, tel se restartovao (trebalo mu malo vremena). Kada se vratio, videh da je sve obrisano iz memorije telefona.
Nema poruka, kontakata, zadnjih poziva - nista.
Bar je posle toga telefon proradio kako treba.
Kasnije sam naleteo na jedan link na MS sajtu, gde je bio ovaj kod sto sam ja ukucao i jos jedan za vracanje fabrickog podesavanja koji ne brise nista, a ovaj moj je bio za reformat. >.<
Sve to ne bi bilo toliko strasno da sam ja prvo uradio bekap, ali nisam iz ne znam ni ja kog razloga.
Nista me ne bi kostalo da sam uradio, makar za svaki slucaj.
Jedini bekap koji imam je iz 2009. godine.
Ne znam sta bi sa telefonom te se povampirio, a ni sta bi sa mnom te bekap ne uradih.
Kod za reformat i za fabricko podesavanje imaju potpuno isto pitanje.
Na tom MS sajtu za reformat pise:
Sto mi je dalo neku malu nadu da se mozda mogu povratiti (neki) podaci, pa je moje pitanje da li mogu i kako to da uradim?
Imam Nokiju N70 i par dana pred NG, pocela se cudno ponasati.
Propusteni pozivi se ne prikazu na ekranu, jedino onaj mali znakic u uglu mada cujem kada zvoni, a ne cujem zvuk poruke kada je primim niti imam obavestenje na ekranu koliko imam neprocitanih poruka.
Kada udjem u poruke, onda se vidi da ima novih poruka.
Odlucio sam da probam da vratim na fabricka podesavanja, pa sam trazio kod za to.
Nasao sam jedan za koji pise da vraca fabricka podesavanja (ne znam sto nisam jos malo istrazio, nista od ovog ne bi bilo) i kada sam ga ukucao, ispise: "vratiti na fabricko podesavanje? Tel ce se restartovati" - reko, ok to je to.
Nisam ja to odmah uradio i posle par dana ipak odlucim. Kao da sam pozurivao.
Kada sam to odradio, tel se restartovao (trebalo mu malo vremena). Kada se vratio, videh da je sve obrisano iz memorije telefona.
Nema poruka, kontakata, zadnjih poziva - nista.
Bar je posle toga telefon proradio kako treba.
Kasnije sam naleteo na jedan link na MS sajtu, gde je bio ovaj kod sto sam ja ukucao i jos jedan za vracanje fabrickog podesavanja koji ne brise nista, a ovaj moj je bio za reformat. >.<
Sve to ne bi bilo toliko strasno da sam ja prvo uradio bekap, ali nisam iz ne znam ni ja kog razloga.
Nista me ne bi kostalo da sam uradio, makar za svaki slucaj.
Jedini bekap koji imam je iz 2009. godine.
Ne znam sta bi sa telefonom te se povampirio, a ni sta bi sa mnom te bekap ne uradih.
Kod za reformat i za fabricko podesavanje imaju potpuno isto pitanje.
Na tom MS sajtu za reformat pise:
Reformat your phone (out of the box, tho keep in mind that most newer nokia phones at least n series, e series and s60 based phones have udp - user data preservation so not ALL data may be lost. still it is a good idea to always do a back up of your stuff.
Sto mi je dalo neku malu nadu da se mozda mogu povratiti (neki) podaci, pa je moje pitanje da li mogu i kako to da uradim?
Poslednja izmena: