Šta je novo?

Nokia N70 - par opstih pitanja

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Dobih telefon od coveka koji ga je koristio oko godinu dana ( a kupio ga je u full pakovanju i nije skinut sa neke mreze) - pa me sledece zanima:

1. Koristim 064 mrezu, pa da li je pametno da mu update-ujem firmver, trenutni je genericki 2.0536.0.2 iz 2005 god.

2. Gde da kupim originalnu sivu masku, posto se postojecoj boja prilicno izlizala. (telefon, adresa)

Poslednja izmena:
1. Zašto da ne? Biće ispravljeni neki sitni bug-ovi, koji postoje u toj verziji software-a.
2. Original masku možeš kupiti u Alpha Copy-ju, a jeftinija varijanta postoji u 3G Company (nije original, ali se to skoro uopšte ne primećuje a 2-3 puta je jeftinija). Za adrese i brojeve telefona konsultuj Google ;) .
Pozdrav

Hvala ti vrlo Obrade.

Za masku sam se nekako snasao, a update firmvera je prosao bez problema - s tim sto treba znati da je za ovu operaciju potrebna stabilana veza jer se u toku samog update-a downloaduje s neta, a i to da je normalno da se povremeno nista ne desava (osim poruke wait....).
Kod mene je preko usb-kabla i na 256adsl vezi sve bilo gotovo za nesto vise od pola sata. Elem, cini mi se da se aplikacije otvaraju brze.

Inace, imao sam problem pri backup-u jer nokijin Pc suite nije hteo da mi bekapuje contacts (sve ostalo jeste) koje sam sa sim kartice kopirao na telefon (a sa prethodnog SE K300i kopirao na SIM). Osim toga pojedini kontakti nisu hteli da zvone sa (naknadno) dodeljenim im zvukovima (nego samo onim koji je setovan pod General).

U medjuvremenu, ovo sa zvukovima sam resio tako sto ponovo unosim kontakte i dodeljujem im melodije - jeste cimanje, al` mi ne smeta jer se polako navikavam na interfejs telefona.
Mislim, cisto mozda neko u svemu ovome nadje poneku korisnu informaciju.

A imam i pitanje. Jel` ima neki diktafon-rekorder od softvera za ovaj fon jer ugradjeni ima ogranicenje snimanja na 1 minut?

Hvala

Poslednja izmena:
Evo nekoliko diktafona i call recorder-a: PowerDictaphone v1.04, ALON.Software.MP3.Dictaphone.v3.35, CallRecorder v1.0 , Killer Mobile Total Recall v1.03, Natural Recorder V1.0, UltimatePortable.Ultimate.Voice.Recorder.v2.35, Softtrends.LLC.LivePVR.v2.63, Extended Recorder 1.35, CallRec v 2.19, DictaNet_Vertriebs_GmbH_DictaNet_Mobile_v1.00, Smartphoneware.Best.Dictaphone.v1.04, itd. Preporucujem PowerDictaphone v1.04, jer ga i sam koristim, a moze da snima kvalitetne audio zapise, tj. ne samo u .amr, vec i u .wav formatu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno