Šta je novo?

Nokia N70 Music

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
785
Da li neko može da mi kaže iskustvo uvezi ovog telefona i da li zna koliko se sad kreću cene za nov telefon?

mene bi isto interesovalo da li uz music edition N seriju dolaze kvalitetnije slusalice i kakva su poboljsanja na tom planu? Probao sam juce N80, i zvuk je jadan (u poredjenju sa npr p900 i njegovim sluskama).

Ja sam samo čuo da mu je sofware noviji i verovatno mu je i zvuk bolji čim mu na kraju piše Music,bar bi trebalo tako da bude.:,,:

Sa njim dobijas karticu od 1GB to je sve sto znam.

Ja sam pitao na dva mesta,jedni daju 64mb,a drugi 512,mada bi trebalo od 1gb,ali nam uvaljuju manjeg kapaciteta da bi uzeli veći kapacitet.

Video sam ovo,ali me zanimaju i lična iskustva,a tamo ne mogu da vidim poredjenje N70 i N70 Music...

Neces ni naci takvo poredjenje jer je to jedan isti telefon sa drugacijom maskom,pratecom memorijskom i par malih izmena u softveru,drugim recima NEMA STA da se poredi kad su isti telefoni unutra!!
Pozdrav ,)

cak i sluske su iste? :(

Telefon je odlican.
Moja preporuka, ako si se vec odlucio za N seriju.

Već duže vreme ga nema u prodaji,ali najavljuju za sledeću nedelju da će biti po nekim prodavnicama.Da li neko zna gde sada ima da se kupi i po kojoj ceni?

Osim drugacije maskice i mp3 playera sve je isto. A mozes i u obican n70 da uflesujes sw od music edition i kupis karticu za 1000 dindzi i eto ti ga isti telefon. Najcesce ovi nasi ludaci daju prevelike cene za njega...

Imao sam priliku da vidim sadrzaj originalnog pakovanja.
U njemu je bila kartica od 1GB i sluske kao sa slike
n70_music_edition_1.jpg

I koja mu je cena i gde ima da se kupi?
Ima li negde ovakvih slušalica?

Poslednja izmena:
I koja mu je cena i gde ima da se kupi?
Ima li negde ovakvih slušalica?
Nemoj leba ti te slušalice :wall: :wall: :wall: Ja ih imam i tuga su najgora:mad: :mad:
Piskav zvuk, bez imalo basa. Kada pojačaš na max krče. Jedina dobra stvar je što dobro leže u ušima, tj ne ispadaju. Najbolje je da kupiš neke sluške na tu foru, ima thread na forumu (valjda se zove koje dobre bubice...), neke Philips, Sony, Senheiser... Samo nemoj ove. Ja koristim neke svoje praistorijske Philips najjeftije bubice od pre 4 godine, i bolje su od ovh 5 puta.
Pozdrav, R_U_S
P.S.
Ako je bitno imam Nokiu E61, jeste da nema tako dobar zvuk kao N70 ali ovo za slušalice stoji.

Cene pogledaj na http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1421/Nokia/N70-Music a sto se sluski tice kad kupis fon imaces taj adapter sa 3.5 mm dzekom pa stavi koje god ti je zelja sluske ... npr sennheiser cx300 ;)
Video sam,ali ima samo dve radnje i to odskoro.

Nemoj leba ti te slušalice :wall: :wall: :wall: Ja ih imam i tuga su najgora:mad: :mad:
Piskav zvuk, bez imalo basa. Kada pojačaš na max krče. Jedina dobra stvar je što dobro leže u ušima, tj ne ispadaju. Najbolje je da kupiš neke sluške na tu foru, ima thread na forumu (valjda se zove koje dobre bubice...), neke Philips, Sony, Senheiser... Samo nemoj ove. Ja koristim neke svoje praistorijske Philips najjeftije bubice od pre 4 godine, i bolje su od ovh 5 puta.
Pozdrav, R_U_S
P.S.
Ako je bitno imam Nokiu E61, jeste da nema tako dobar zvuk kao N70 ali ovo za slušalice stoji.
Baš sam hteo zbog toga što mi se čini da dobro upadaju u uši,ali ako ti kažeš da je loš zvuk,moraću da ti verujem.:) Mada su mi se učinile da su dobre,jer ove ostale mi nažuljaju ušnu školjku.:,,:

jel ima u BG da se nadje neki adapter za N80 na 3.5mm (i je li isti kao za N70)?

Da li iko zna gde može,ali sigurno da se kupi N70 Music,jer sam danas zvao sve moguće radnje i nema ni jedna,osim dve koje na sajtu MOBILNI SVET,reklamiraju da ih imaju,a ustvari imaju N70,a ne N70 Music,a druga radnja ne radi.I da li neko zna koja te tačna oznaka N70 Music telefona?Ko zna neka ostavi telefon prodavnice koja ga sigurno ima.

Hvala unapred

Ko zna kako se ubacuje memorijska,jer u uputstvu kaže da konektori treba da budu na dole,a slika pokazuje suprotno

Konektori na gore, sad proverio kod mene.
Hvala!:wave:

Danas sam napokon našao pravi N70 Music,kad kažem pravi,mislim na neke prodavnice koje prodaju običnu N70 kao N70 Music.Jeste da malo uši otpadaju,ali je full.Firma'Pakom' ga ima,pa ko voli neka izvoli...Pola prodavnica misli da ima N70 music,a ustvari imaju običnu N70,samo noviji software.
Evo i kako izgleda original pakovanje Nokie N70 Music.

Prilozi

• P5180045.JPG
    P5180045.JPG
    67.5 KB · Pregleda: 128
E to je prava stvar. Ja moju uzeo preko Telekoma.

Samo tvoja ima da te košta ko Svetog Petra,jer kad su je davali uz postpaid paket,koštala je 9000 i nešto plus 2 godine plaćaš pretplatu od 1700 dinara,pa ti sad izračunaj koliko ćete na kraju koštati taj fon.

Samo tvoja ima da te košta ko Svetog Petra,jer kad su je davali uz postpaid paket,koštala je 9000 i nešto plus 2 godine plaćaš pretplatu od 1700 dinara,pa ti sad izračunaj koliko ćete na kraju koštati taj fon.

Evo ja sam izracunao. Telefon ce ga kostati 9000 din, a mesecna pretplata 1700 din. Nisam u pravu? :D

Poz

Koje od ovih drajvera da skinem za USB Cable koji sam dobio uz telefon?

Poslednja izmena:
NIJEDAN!!Svi drajveri za sve kablove se nalaze u PC Suite-u,znaci samo skini najnoviji PC Suite (mislim da je v6.83) i vozi!!A za slucaj da ti treba samo drajver,sto sumnjam jer taj telefon NE MOZE da radi kao mass storage device,onda bi ti trebao onaj levo!
Pozdrav ,)

Pa Zavisi!

Kod Telekoma telefon je za paket BEL 200 (koji košta 1000 rsd sa pdv-om mesečno), oko 14200 RSD.
Pa sada ako koristiš post paid i ako su ti računi mesečno 1000 RSD i više onda ćete telefon zapravo koštati svega tih 14200 RSD.

E sada ako ti je potoršnja mnogo manja onda će se u toj razlici između (stvarne potrošnje i 1000 RSD) * 24 dobiti koliko zapravo košta telefon.

Dakle, računica je jasna . ISPLATI se UKOLIKO je POTROŠNJA 1000 RSD mesečno!

NIJEDAN!!Svi drajveri za sve kablove se nalaze u PC Suite-u,znaci samo skini najnoviji PC Suite (mislim da je v6.83) i vozi!!A za slucaj da ti treba samo drajver,sto sumnjam jer taj telefon NE MOZE da radi kao mass storage device,onda bi ti trebao onaj levo!
Pozdrav ,)
Morao sam ipak da skinem drajver za kabl,jer nije ga prepoznao i to sa novim PC Suite-om,a sad radi baš kako treba.

Dobio sam telefon pre neki dan i moram priznati da sam razocaran brzinom uploada muzike. Sporije se kopira muzika nego recimo kod usb 1.1 standarda

Jel zna neko dal to može da se ubrza i kako?

Nazad
Vrh Dno