Šta je novo?

Nokia N70 ili N72 ????

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Razmisljam se oko kupovine jednog od gore navedenih telefona, koja su u sustini jako slicna , stim sto N72 nije 3G a skuplji je . Da li neko moze da mi kaze savet ili utiske sta da uzmem ? Hvala !

moj glas ide n70, ne vidim zasto je n72 skuplji
n70 sam koristio na kratko i mogu reci da je na prvi pogled odlican telefon( nije tezak i glomazan kao sto mnogi misle ,) ), plastika je dobrog kvaliteta, displej i kamera su dobri itd.

N72 je moj predlog,nakon sto sam izgustirao dve N70 i razocarao se u obe!!
- N72 deluje nesto brze iako je revizija softvera jos na v2 a za N70 izlazi nova na svakih par meseci i jos nije to to!
- N72 duze drzi bateriju,nije nesto drasticno ali recimo da sa njom,sa istim koriscenjem,izvucem bez problema 3 dana,a sa N70 to nikad nisam uspeo,prosek mi je bio oko 2 i po dana tako da ipak ima 10-15% vecu autonomiju,verovatno zbog softvera jer sam i na N70 iskljucivao sve nepotrebno i nije bilo bas isto!
- N72 ima bolju tastaturu,oni"sistemski"tasteri su izmesteni na hromirani okvir oko ekrana i tastature tako da je za tastere sa brojevima ostalo vise mesta i znatno se lakse kuca na njoj,mada su tasteri ravniji nego na N70!
- N72 ima u paketu i AD-41 3.5mm audio adapter i odgovarajuce slusalice dok uz N70 dolaze NAJBUDJAVIJE HS-3 slusalice,iako deluju lepo ali skroz neodgovarajuce i po dizajnu i po boji i po kvalitetu za N70 tako da taj prateci paket sigurno dize cenu (ne znam koliko je kod nas ali preko grane je oko $40)!
- N72 je MNOGO lepse dizajnirana,deluje kvalitetnije i ima je u crnoj boji najcesce (a druga verzija je roze tako da se crna svuda moze naci) i kao takva mnogo lepo izgleda!
- N72 imam vec vise od pola godine dok sam one dve N70 izgustirao za oko 3-4 meseca (jednu za drugom) i nisam bio zadovoljan,tako da se naravno necu ni vracati na N70 apsolutno NIKAD!!
Pozdrav ,)

Svakako N72,makar je lepsi 100x ako nista drugo,koristim ga vec desetak dana i resio sam da ga sacuvam.Koristio sam pre i n70 i n73ME.
Pozdrav

hvala ! A sta mislite izmedju samsunga D900 i jedne od ove 2 nokie ? Kakav je uopste taj samsung, vidim da je dobio fantasticne ocene. Molim vas vas savet!

gde je dobio fantasticne ocene?

Koristim samsung d900 vec neko vreme i potpuno je
u rangu sa n serijom inace precenjenih nokia telefona,
a u mnogim stvarima je i bolji telefon.
Uostalom to pokazuju i brojni realni testovi.

koji? i u cemu?

kapiram da o5 netje biti odgovora... :D

Koristim samsung d900 vec neko vreme i potpuno je
u rangu sa n serijom inace precenjenih nokia telefona,
a u mnogim stvarima je i bolji telefon.
Uostalom to pokazuju i brojni realni testovi.

O bozeeeee!!U CEMU JE,ali daj mi detaljnije objasnjenje od"u rangu a u mnogo cemu i bolji"od N serije telefona,uzmimo bilo N70 ili recimo N73 posto je ona izasla u slicno vreme kad i D900 tako da su savremenici da se tako izrazim a i ti se rekao da je bolji od N-serije,znaci cele serije (ali ajd bas da ga ne poredimo sa N93i,N95 i slicnim skupljim Nokiama),u cemu jeu rangu a u kojim to MNOGIM stvarima bolji???Meni je kao prvo smesno porediti dumbphone sa smartphonovima,ma koliko dobar bio!!Sad mi instinkt kaze da ces ga ishvaliti kako je lep i tanak pa eto samim tim i bolji? :)
Pozdrav ,)

mobilnisvet.com - idi na poredjenje N70 i N72 i videces da N70 ima duplo vise funkcija i to za manje pare.

Poslednja izmena:
mobilnisvet.com - idi na poredjenje N70 i N72 i videces da N70 ima duplo vise funkcija i to za manje pare.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :p :wall: Keve ti,jel znas ti da citas???Mislim ovo bez uvrede,ali ako znas,kako si onda procitao da N70 ima ni manje ni vise nego DUPLO VISE funkcija,ako je N72 ustvari non 3G i lepsa varijanta N70,tako da takva glupost naravno NE PISE na mobilnomsvetu!?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno