Šta je novo?

Nokia Lumia Icon

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
BgSthBFCAAAmp6i.png:large

http://www.nokiapoweruser.com/2014/02/12/nokia-lumia-icon-goes-official-coming-on-20th-february-to-verizon/

Review:

http://www.wpcentral.com/lumia-icon-review

Telefon ima FHD AMOLED ekran ali iz nekog razloga ne podrzava Glance Screen, sto je po mom misljenju glupost.

Uvek su ti prvi semplovi iz raznih razloga cudni, ''losi'', mislim da semplove kao sa tog linka, nekome ispao telefon i upalila se kamera :d. Tako je bilo i sa 1020.
A oficijalni, fabricki foto semplovi su drugaciji fazon, obicno se biraju atraktivne lokacije, kadrovi i trude se da sve to bude magnet za oci.

Icon ima istu kameru kao L1520 pa nema razloga da pravi primetno losije fotografije.

Telefon izgleda odlicno, ja gotivim takav dizajn.

Nego mi boje na ekranu nesto deluju.. cudno.

Poslednja izmena:
Telefon deluje jako kvalitetno ali sto se dizajna tice nije nista posebno. Metalni ram, staklo, plastika iza, da ne kazem cigla dizajn.
Meni se iskreno vise svidja 1520 dizajn od ovoga. Mada u ovoj varijanti bolje izgleda:

DSC_1659-560.jpg

Poslednja izmena:
Svaki telefon koji ima ekran veci od 4,5'' i ovako ostre ivice kucista nema dobru ergonomiju i lici na ciglu. Ali meni je to mnogo bolje od plasticnih, oblih sapuna :d

Mozda je N5 oblik kucista idealan za saku ali bilo bi glupo da svi telefoni budu isti.

The Lumia Icon comes SIM unlocked, so yes, you can toss in a nano SIM card for any network and the phone will work.
:banana: Него, не видех цену нигде :/

Uh, odlicno izgleda.. Ova crna ili siva sta je vec, zadnja strana.. vrh.

Ne izgleda lose, mada podseca na prenosni hard disk.

Мене највише нервира Веризон и $г лого на задњој страни, али на белој се скоро па и не види. Кад ће цена? :D

dobar dizajn, ovo i 925 najbolje lumie što se dizajna tiče

Po meni i generalno, uz One i iP5/s (mada onaj finger sken krug je odvratan).

U cb kombinaciji me malo podseca na Acro S, u svakom slusaju pravi premium fon sa odlicnim dizajnom, pored ovakvog telefona S4 npr izgleda jadno.

[YOUTUBE]ywG_e-gOBe0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jao koliko me nervira ovaj lik.. "whaaaaat's up guys", "this guy", "these guys", "this guy", "daily driver", "daily driver" aaaaaaaaaaaaaa :D

Cena je 200 dolara na ugovor
Баш сам планирао да потпишем уговор са Веризоном :d Мислио сам на цену без уговора, пошто се двоумим између ајфона и иконе ,)
Jao koliko me nervira ovaj lik.. "whaaaaat's up guys", "this guy", "these guys", "this guy", "daily driver", "daily driver" aaaaaaaaaaaaaa :D
Убедљиво најјачи лик на тјубу :D

Kad pre test..?

Ovako na prvi pogled kamera je slicna Z1/c (uz slicne sw probleme), malo manje detalja ali uz malo bolju redukciju suma i zivlje boje, ovo je realno na nivou vecine point & shoot kamera od 200e, bar preko dana.

I sve ostalo je odlicno.

A ocena 8,5/10, pa su G2 ocenili sa 9,4/10 i neki levi Alcatel 8,9/10 onda ova Nokia zasluzuje bar 9/10 ali dobro.

Poslednja izmena:
Okacila i Nokia svoju zvanicu stranicu za Icon.

Btw, Verizon je CDMA mobile carrier, i dok su telefoni zakljucani na njihovu CDMA mrezu (tacnije, u CDMA tehnologija je drugacija, ni nema SIM kartice kao kod GSM mreza), Verizon je poznat po tome da ostavlja otkljucan GSM radio, omogucavajuci svojim korisnicima da bez problema koriste svoje telefone po celom svetu.

Naravno, zbog toga njihove telefone cesto kupuju i koriste na drugim mrezama.

^odvratno stvorenje

Prelepa Ikona.

Osim onog sahta na ledjima 1020 je mnogo lepši.

[YOUTUBE]1j83OvKiDT8[/YOUTUBE]

И јел ово коначна цена?
Untitled_zpse13162ba.png
Шта им значи ово "W/MONTH TO MONTH"?

Verovatno kao kod nas pripejd koji placas mesecno, tj. nisi vezan ugovorom

Vrh Dno