Šta je novo?

Nokia Lumia 630 zaglavljena

BorisKV

Poštovan
Učlanjen(a)
10.08.2016
Poena
60
Nakon nekoliko godina uključio sam staru Nokiu Lumia 630, da prenesem fotografije i ostalo na PC. Ali kada sam uključio telefon, nakon Nokia logotipa dobijam poruku UEFI Error1, a nakon toga plavi ekran sa tužnim smajlijem, zatim se stalno restartuje sa istim ekranima.
Delimično sam otključao bootloader sa WPInternals, operacija se nije završila 100% jer telefon ne uspijeva da se pokrene u normalnom režimu.
Uspio sam omogućiti Mass Storage, međutim na telefonu ipak nije bilo nikakvih podataka.
Kada povežem telefon sa računarom, prepoznaje kao Lumia BootMgr, WPInternals takođe prepoznaje, ali ne mogu ništa da uradim, mislim da sam ga brikovao. Kada pokušam da flešujem originalni FFU, piše Flash Failed, ako pokušam da otključam bootloader ili vratim bootloader, kaže da prilagođeni fleš nije uspeo.
Windows Phone Recovery Tool je ranije detektovao telefon, ali ne i sada. Kada se povežem na PC, telefon se automatski uključuje, ali uvijek zaglavi na crvenom ekranu, ništa se ne dešava, ponekad se restartuje ali se uvijek vrati na crveni ekran sa strelicama nakon Nokia logotipa.
Ima li pomoći u ovakvoj situaciji, može li se ikako vratiti u fabričko stanje OS?

Prilozi

• 1.png
    1.png
    138.9 KB · Pregleda: 15
  • 1724442815050.jpg
    1724442815050.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 16
Mislim da je NAND (interna memorija) svakako crkao i da mu nema pomoći.

Mislim da je NAND (interna memorija) svakako crkao i da mu nema pomoći.
Pomislio sam da sam ja nešto zeznuo, ali pošto telefon i nakon prvog uključivanja nakon dužeg vremena nije bio u ispravnom stanju, vrlo moguće da je ovaj cijeli problem ipak od prije već postojao.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno